Falub, din Liga 1 în Liga 4. Fostul antrenor al "U" Cluj a preluat conducerea unui nume important din fotbalul românesc

Falub, din Liga 1 în Liga 4. Fostul antrenor al "U" Cluj a preluat conducerea unui nume important din fotbalul românesc
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Fostul tehnician al “Șepcilor roșii” va conduce din punct de vedere sportiv CSA Steaua, formație care a ratat promovarea în cel de-al treilea eșalon.

După ce a retrogradat cu Concordia Chiajna în Liga 2, Falub este pregătit de o nouă aventură în fotbalul românesc. Fostul antrenor al Universității Cluj negociază intens cu CSA Steaua și este pe punctul de a semna o înțelegere cu “militarii”.

Falub va avea funcția de manager general al clubului, în timp ce antrenor va fi Adrian Matei, potrivit GSP. Obiectivul clar al celor doi la Steaua va fi promovarea în Liga 3. În urma mai multor rezultate nefavorabile în startul sezonului trecut, Falub a fost demis de Universitatea Cluj și înlocuit cu Mircea Cojocaru.

Totuși, tehnicianul nu a rămas prea mult timp fără un angajament și a preluat Concordia Chiajna, în Liga 1. Falub nu i-a putut salva pe ilfoveni, care au retrogradat în eșalonul secund. De-a lungul carierei, a pregătit “U” Cluj în trei rânduri, dar și Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, CSMS Iași, UTA Arad.

Comenteaza