ANALIZA OM CU OM. Evoluţia "Şepcilor roşii" în meciul cu Tritenii de Jos

ANALIZA OM CU OM. Evoluţia
"U" Cluj a învins cu 12-0, sâmbătă, pe Cluj Arena, Unirea Tritenii de Jos, în primul meci al noii stagiuni din Liga a IV-a. ZIUA de CLUJ vă prezintă o analiză a celor 14 fotbalişti utilizaţi de Marius Popescu.
">

CRISTIAN MAN - 7

Goalkeeperul de 22 ani a evoluat în prima parte a meciului cu Tritenii de Jos, câştigat de "U" cu 12-0. A avut o prestaţie bună, per total. Nu a întâmpinat dificultăţi din partea ofensivei adverse. Man a fost înlocuit la pauză cu Rareş Pop.

FLORIN FIZEŞAN - 7

Fundaşul de 24 ani a evoluat ultima dată pentru formaţia din Liga a III-a, Unirea Jucu. A jucat şi în Liga 1, la Gloria Bistriţa, în sezonul 2012-2013. În meciul de sâmbătă, Fizeşan a fost integralist şi a închis tabela în minutul 90, cu un gol din penalty.

OCTAVIAN ABRUDAN - 7

Abrudan şi-a început cariera profesionistă la "U", în 1999. Fundaşul de 32 ani a mai jucat la "Şepcile roşii" şi în sezoanele 2011-2012, respectiv 2013-2014. Este un jucător cu experienţă în Liga 1, dar şi în cupele europene. Iniţial, el ar fi trebuit să ocupe un loc în conducerea cubului, dar a fost convins să revină pe gazon. La primul meci de la întoarcerea sa, Abrudan a reuşit să înscrie un gol în minutul 86.

RAREŞ CÎNDEA - 6

Fundaşul central de 21 ani este unul dintre cei doi fotbalişti ai "studenţilor" care au evoluat la "U" şi în sezonul trecut, în Liga a doua. Prestaţia sa a fost bună, per total. Nu a întâmpinat probleme din partea jucătorilot ofensivi de la Tritenii de Jos. A bifat toate minutele întâlnirii de pe Cluj Arena.

DARIUS HÎMPEA - 6

Hîmpea este al doilea fotbalist rămas în lotul "alb-negrilor" din sezonul trecut, după Rareş Cîndea. Fundaşul de 21 ani a fost integralist în partida cu Unirea Tritenii de Jos şi a avut o evoluţie satisfăcătoare. Şi-a susţinut colegii din linia ofensivă cu pase şi centrări precise.

GABRIEL GIURGIU - 6

Giurgiu şi-a început cariera profesionistă în 1999, la "Şepcile roşii". Mijlocaşul de 34 ani a revenit la "U" în această vară, alături de Păcurar şi Abrudan. Este un jucător cu experienţă în Liga 1, dar şi cu prezenţe în Champions League. În meciul cu Tritenii de Jos, Gabriel Giurgiu a purtat banderola de căpitan. De-a lungul disputei de pe Cluj Arena, a coordonat bine jocul şi şi-a ajutat colegii să debuteze cu dreptul în noua stagiune.

ALEX PĂCURAR - 8

Păcurar este un alt fotbalist format în pepiniera"studenţilor". El a debutat la "U" în 2003 şi a mai evoluat aici în perioada 2010-2012. De-a lungul carierei, mijlocaşul de 34 ani a strâns peste 100 apariţii în primul eşalon. Sâmbătă, Alex Păcurar a realizat o dublă (30, 42) şi a oferit un assist în victoria cu Tritenii de Jos, scor 12-0. A ieşit de pe teren în minutul 55, fiind înlocuit cu Cristian Kilin.

BRIAN LEMAC - 9

Cu cele cinci goluri înscrise sâmbătă (1, 22, 26, 69, 79), Lemac (21 ani) a devenit omul meciului în succesul cu Tritenii de Jos, scor 12-0. Hatt-trick-ul din prima repriză a reprezentat, de altfel, şi primele goluri ale confruntării de pe Cluj Arena. Evoluţia sa a cântărit greu în ecuaţia jocului şi a contribuit la unul din cele mai clare succese din istora clubului universitar. Este un fotbalist tânăr şi de mare perspectivă.

IULIU HAŢIEGAN - 6

Haţiegan (18 ani) este un alt tânăr promiţător din lotul "Şepcilor roşii". El a bifat toate minutele întâlnirii de sâmbătă, cu Unirea Tritenii de Jos. A avut o prestaţie bună, în general.

DORIN GOGA - 8

Atacantul de 32 ani şi-a început cariera la "U" în anul 2003. Este un jucător cu peste 100 prezenţe şi mai bine de 50 goluri înscrise în Liga 1. El a evoluat şi în Cupele Europene, dar şi în campionate străine. Goga este al patrulea veteran revenit la "U" în această vară după Giurgiu, Păcurar şi Abrudan. Sâmbătă, acesta a realizat o dublă (41, 73), în primul meci de la revenirea în echipa Universităţii.

MĂDĂLIN BERCEA - 7

Bercea a evoluat ca vârf împins în meciul cu Tritenii de Jos. În minutul 51, fotbalistul de 21 ani a înscris un gol din penlty. A ieşit de pe teren în minutul 72, fiind înlocuit cu Alexandru Pop Solovăstru.

RAREŞ POP - 7

Portarul de 17 ani este un alt jucător crescut de "U" în propria pepinieră. El a apărat buturile Universităţii în a doua repriză din meciul cu Unirea Tritenii de Jos, înlocuindu-l pe Man. De-a lungul celor 45 minute petrecute în teren, Rareş Pop a oferit siguranţă deplină în poarta "alb-negrilor".

CRISTIAN KILIN - 6

Mijlocaşul de 19 ani a intrat pe teren în minutul 55, în locul veteranului Păcurar. Evoluţia sa a fost destul de bună. Poate fi oricând o alternativă pentru ceilalţi jucători din linia de mijloc. Este un fotbalist tânăr şi de perspectivă.

ALEXANDRU POP SOLOVĂSTRU - 6

Solovăstru (18 ani) l-a înlocuit în atac pe Mădălin Bercea, în minutul 72. Nu a avut suficient timp ca să se remarce. Însă, este un jucător tânăr şi care poate creşte pe termen lung.

Comenteaza