Andreas Calcan a atras privirile Ligii I. ACS Poli e ultima intrată în cursă

Andreas Calcan a atras privirile Ligii I. ACS Poli e ultima intrată în cursă
Andreas Calcan (19 ani) este unul dintre pariurile Universităţii Cluj în acest sezon. Tânărul fotbalist, campion naţional alături de echipa de juniori B şi medaliat cu bronz la categoria sub 18 ani, a fost aproape să semneze în vară cu Dinamo Bucureşti, însă până la urmă a fost convins să continue la „U". Acum e dorit şi de ACS Poli Timişoara.

Deşi a fost promovat la prima echipă de Ionuţ Badea, pe când avea doar 16 ani, Andreas Calcan a apucat să debuteze pentru „studenţii" mari abia în acest sezon. Puştiul care evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv a prins patru meciuri în această stagiune, plus o apariţie în Cupa României, acolo unde şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă. După ultima prestaţie, cu ACS Poli, atunci când a intrat la pauză şi a dezgheţat jocul echipei sale, Calcan a atras privirile adversarilor. Aurel Şunda, antrenorul bănăţenilor, a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu cei din conducerea clubului posibilitatea achiziţionării lui Calcan.

„Le-am spus celor din conducere că mi-a plăcut mult Calcan. E un jucător născut în 1994, care chiar a schimbat repriza a doua în totalitate. Îl avem în vedere", a spus Şunda. Şansele ca fotbalistul să fie cedat sunt, însă, infime, după cum a spus şi fostul principal, Gică Barbu. „Calcan e unul dintre jucători în care clubul îşi pune speranţele. Din ce am vorbit cu cei din conducere e netransferabil", a spus Barbu. (D.S.)

 

Etichete
Comenteaza