Şase staţii de metrou vor purta temporar nume de fotbalişti, cu ocazia finalei Europa League

Şase staţii de metrou vor purta temporar nume de fotbalişti, cu ocazia finalei Europa League
Şase staţii de metrou din Capitală vor purta temporar, între 6 şi 10 mai, nume de fotbalişti, cu ocazia finalei Europa League 2012 care se va juca la Bucureşti şi în onoarea unor glorii ale fotbalului românesc şi european, a anunţat, astăzi, Metrorex.

Staţia Piaţa Victoriei va fi redenumită Nicolae Dobrin, staţia Ştefan cel Mare - Ion Pârcălab, Obor - Gică Hagi, Piaţa Iancului - Llorente, Piaţa Muncii - Falcao, iar Dristor - Rică Răducanu, precizează sursa citată.

Numele Llorente şi Falcao sunt ale celor mai importanţi atacanţi de la echipele spaniole care vor juca finala - Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Între 6 şi 10 mai, intrările la cele şase staţii de metrou vor fi colantate cu noile denumiri, iar în timpul programului de lucru al metroului vor fi difuzate în staţiile anunţuri cu privire la eveniment, mai spun cei de la Metrorex.

"Pentru a nu se produce confuzii în informarea călătorilor, anunţurile din trenuri vor fi cele standard, utilizate în activitatea curentă, având în conţinut denumirile actuale ale staţiilor de metrou", se mai arată într-un comunicat al Metrorex.

În ziua finalei Europa League, 9 mai, metroul bucureştean va circula după un program prelungit cu două ore, respectiv până la ora 1:00 a zilei de 10 mai - ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală.

Finala Europa League 2012 va începe la 21.45 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

 

Comenteaza