Astra a băgat frica în CFR: ”E cea mai în formă echipă și se va bate la titlu”. Pe cine a exclus Petrescu din lot

Astra a băgat frica în CFR: ”E cea mai în formă echipă și se va bate la titlu”. Pe cine a exclus Petrescu din lot
CFR Cluj va evolua împotriva Astrei, luni, de la ora 20:30, în deplasare, în etapa a 12-a din Liga 1. Înaintea confruntării cu fosta campioană a României, Dan Petrescu a exclus din lot un jucător. ”Sunt probleme de disciplină”, anunță ”Bursucul”.

Astra Giurgiu e singura formație cu care CFR a scos maximum de puncte în campionatul trecut. Ardelenii i-au bătut pe foștii campioni cu 5-1, 2-1, 3-2 și 1-0. "Feroviarii" au înregistrat aceste rezultate sub comanda lui Vasile Miriuță, actualul antrenor de la Dinamo.

Dan Petrescu nu vede însă cu ochi buni partida de luni. Astra nu a pierdut niciun meci în ultimele 9 etape. Are cea mai bună apărare, doar 7 goluri primite, la fel ca CFR, iar pe propriul teren a încasat un singur gol.

CFR este liderul Ligii 1, cu 26 puncte. Astra este pe 4, cu 22 puncte. Etapa trecută, echipa din Gruia a remizat cu FCSB, scor 1-1. Elevii lui Edi Iordănescu au scos un punct la Mediaș, scor 0-0.

"Astra e cea mai în formă echipă din România în acest moment. Joacă un fotbal plăcut. A schimbat foarte mulți jucători, dar în primul "11" sunt și vreo 6 care erau și anul trecut, iar asta se vede. Sunt convins că va ajunge în play-off, sunt convins că se va bate la titlu. Presiune nu au. E cea mai grea deplasare pe care am avut-o până acum. La Botoșani a fost dificil, dar eu cred că Astra e puțin mai bună decât ei, a și bătut acolo", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Portarul Giedrius Arlauskis este incert pentru partida cu Astra. "O să vedem care e starea lui. Sper să se antreneze, ieri (sâmbătă - n. red.) nu a făcut-o", a spus Petrescu. "Bursucul" a exclus un jucător. "O să vedeți despre cine e vorba. Sunt probleme de disciplină". Potrivit digisport, e vorba de atacantul Billel Omrani. Jucătorul franco-algerian ar fi petrecut în club după egalul cu FCSB.

Astra Giurgiu - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovici. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digisport, Look TV și Telekom TV.

Comenteaza