Barcelona și Juventus se bat pentru optimile Champions League. CINE transmite meciul și ce partide se mai joacă

Barcelona și Juventus se bat pentru optimile Champions League. CINE transmite meciul și ce partide se mai joacă
Barcelona și Juventus reeditează în această seară finala Uefa Champions League din 2015. Cele două formații se întâlnesc la Torino, de la ora 21:45, în etapa a cincea din faza grupelor.

Catalanii ocupă locul 1 în Grupa D, cu 10 puncte. Juventus este pe 2, cu trei puncte mai puțin. A treia clasată, Sporting Lisabona (4 puncte), rămâne și ea în cursa pentru primele două poziții, în timp ce Olimpiacos (1 punct) este ca și eliminată din cupele europene.

Cu o victorie în Italia, Barcelona își va asigura prezența în optimile Ligii. Juventus se poate califica și ea în optimi chiar din această etapă. Pentru asta, torinezii trebuie să-i învingă pe spanioli. Chiar dacă nu bate diseară, Juventus poate tranșa calificarea în ultima etapă. Vicecampioana Europei va avea atunci o misiune ușoară pe terenul lui Olympiacos.

În tur, Barcelona a bătut-o pe Juventus cu 3-0 pe Camp Nou. Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul trecut, în semifinale. Campioana Italiei a mers atunci mai departe după 3-0 acasă și 0-0 în deplasare. În 2015, Barcelona a învins-o cu 3-1 pe Juventus în finala Champions League.

Într-un alt duel al serii, Atletico Madrid primește vizita lui AS Roma. Rivala lui Real Madrid este pe 3 în Grupa C, cu doar 2 puncte, și e obligată să câștige pentru a mai spera la optimile Ligii. De partea cealaltă, Roma e lider, cu 8 puncte. O victorie în Spania ar însemna accederea în primăvara Champions League.

Programul complet al serii și televizările partidelor:

ȚSKA Moscova - Benfica Lisabona (ora 19:00, Telekom Sport 2)
FC Basel - Manchester United (ora 21:45, netelevizat în România)
Anderlecht - Bayern Munchen (ora 21:45, Telekom Sport 4)
PSG - Celtic (ora 21:45, Telekom Sport 2)
Qarabag - Chelsea (ora 19:00, Telekom Sport 1)
Atletico Madrid - AS Roma (ora 21:45, netelevizat în România)
Juventus - Barcelona (ora 21:45, Telekom Sport 1)
Olympiacos - Sporting Lisabona (ora 21:45, netelevizat în România)

Comenteaza