Baschet masculin: U-BT joacă pe terenul Craiovei pentru păstrarea primei poziții

Baschet masculin: U-BT joacă pe terenul Craiovei pentru păstrarea primei poziții
Cele două formații se vor întâlni miercuri, 1 februarie, de la ora 18:00, la Craiova, în cadrul etapei cu numărul 19 din Liga Națională.

"Un meci greu pentru noi, care vine la scurt timp după o partidă intensă din punct de vedere mental, cea cu Steaua. Echipa din Craiova are multe individualități care pot face diferența într-un meci, trebuie să fim atenți, să fim concentrați și să abordm meciul foarte serios pentru a câștiga", a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

U-BT ocupă locul 1 în acest moment, cu 30 puncte, având 14 victorii și doar 2 înfrângeri. SCM Craiova se află pe 9, cu 10 puncte mai puțin, având un bilanț de 4 succese și 12 eșecuri. În ultima rundă, "alb-negrii" au învins-o acasă pe Steaua cu 85-68, în timp ce oltenii au pierdut cu 86-88 pe terenul lui Dinamo.

Partida dintre U-BT Cluj și SCM Craiova se joacă miercuri, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Craiova. Meciul nu este televizat. În tur, echipa lui Silvășan a trecut cu 80-71 de formația din Bănie.

 

Comenteaza