C-ASA-i în fotbal. "U" a încasat un 3-0 scurt, pe teren propriu GALERIE FOTO

C-ASA-i în fotbal.
”U” Cluj are un început foarte prost în returul Ligii 1. Universitarii au pierdut meciul contra celor de la ASA Târgu-Mureș la scor de neprezentare și se aproprie tot mai mult de zona retrogradării.

Primele 20 de minute ale întâlnirii dintre Universitatea și ASA Târgu-Mureș au fost destul de echilibrate. Apoi situaţia s-a schimbat dramatic pentru clujeni. 

În minutul 21, reprofilatul Gravenberch a făcut un penalty şi a primit cartonaşul roşu, la o pătrundere vijelioasă a fostului CFR-ist Hora. Ca urmare, N'Doye a deschis scorul, iar oaspeţii au pus stăpânire pe joc. Chiar dacă nu au mai luat gol până la pauză, jucătorii lui George Ogăraru nu au mai contat în atac, deşi antrenorul a avut curajul de a rămâne cu doar trei fundaşi pe teren.

În repriza a doua, jucătorii lui Ciubotariu au asediat poarta clujenilor, în timp ce gazdele nu au şutat deloc pe poartă. Marcarea golului al doilea a fost doar o chestiune de timp: l-a reuşit Bumba, în minutul 76, după centrarea lui Voiculeț.

În prelungirile meciului, arbitrul Sebastian Colţescu a oferit cadou încă un penalty pentru ASA, la o intervenţie a lui Škvorc la Hora. Acesta a executat penalty-ul şi a stabilit scorul final, 0-3.

"U" Cluj - ASA Tg. Mureş 0-3

Marcatori: N'Doye 22' pen., Bumba 76', Hora 93' pen.

"U" Cluj: Panagopoulos - Jovanovic, Skvorc, Gravenberch, Bambara - van den Broek, Costin, Ceppelini - Zijler (37 Kovacs), Lemnaru (57 Castillion), Mengolo. Antrenor: George Ogăraru.

ASA Târgu-Mureș: Stăncioiu - Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi - G. Mureşan, N'Doye - Hora, Voiculeţ (83 Gorobsov), Goga (58 Bumba) - Manolov (70 Axente). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Eliminat: Gravenberch 21'.

Arbitru: Sebastian Colţescu.

 

George Ogăraru, antrenorul studenților, a declarat că nu se aștepta la un astfel de rezultat pentru echipa sa. „Nu se putea un debut mai prost, noi aveam mari speranțe de la acest meci. I-am urmărit și în campionat și în pregătire, știam ce fel de echipă formează. Acel penalty și acea eliminare au distrus echilibrul și din acel moment balanța s-a înclinat. Nu ne-am retras, am rămas în pressing, am introdus două vârfuri, am rămas cu trei fundași pe linia de fund, ne-am asumat un risc în dorința de a avea ocazii, de a marca. Acest 3-0 este prea dur. Ultimul penalty nu cred că a existat. Orice înfrângere acasă e dificilă, dar rezultatele din această etapă ne-au ajutat. E o primă bătălie, nu am pierdut războiul. Van den Broek a reușit să echilibreze la mijloc, a făcut un efort foarte mare, nu am de ce să mă plâng vis-a-vis de el. O înfrângere acasă de obicei complică situația în clasament, dar acum ne-au ajutat și rezultatele. Am pierdut doar o bătălie, mai avem multe meciuri, nu este un capăt de țară".

Comenteaza