Campion mondial, la Cluj

Campion mondial, la Cluj
Mark Selby a câştigat duminică noaptea Campionatul Mondial de Snooker. Cel mai în formă jucător al momentului este unul dintre capetele de afiş ale Snooker Titans Trophy Cluj, care va avea loc în 18-19 iunie, la Sala Polivalentă.

Mark Selby a câştigat duminică noaptea Campionatul Mondial de snooker, după ce l-a învins în finală, scor 18-14, pe chinezul Ding Junhui în finala de la Crucible. Este al doilea titlu mondial pentru jucătorul englez, după cel obţinut în 2014.

Mark Selby este doar unul dintre marile nume ale snookerului care vin în iunie la Cluj-Napoca.

Ronnie O'Sullivan, de 5 ori campion al lumii, acum locul 10 în clasament, Mark Selby, actualul nr. 1, campion mondial în 2014 şi 2016, şi Steve Davis, de 6 ori campion mondial, au confirmat deja prezenţa la Snooker Titans Trophy Cluj şi promit să facă spectacol în Sala Polivalentă, într-un eveniment care prefaţează Campionatul European de Snooker, care va avea loc tot la Cluj, în luna octombrie.

Biletele sunt disponibile pe site-ul eventim.ro. Iubitorii snooker-ului au la dispozişie abonamente, dar şi bilete de o zi. Abonamentele pentru cele două zile de spectacol au preţuri începând de la 174 de lei.

Biletele de o zi, valabile pentru sâmbătă (când au loc semifinalele), respectiv duminică (atunci când se vor desfăşura finala mare şi finala mică), au preţuri începând de la 97 de lei la categoria a III-a, 189 lei (categoria a II-a), 297 lei (categoria I), 405 lei (Premium) şi 534 lei (VIP Premium + catering).

Posesorii de bilete VIP Premium beneficiază de un pachet de servicii speciale: catering pe toată perioada evenimentului din Sala Polivalentă, posibilitatea de a-i cunoaşte pe sportivi şi oportunitatea de a participa la petrecerea dată la Cluj în cinstea campionilor.

Meciurile se anunţă extrem de disputate, iar cartea de vizită a sportivilor garantează un show de zile mari în Sala Polivalentă din Cluj. Ronnie O'Sullivan este o legendă a snookerului, de 5 ani campion mondial. Mark Selby este actualul nr. 1 în clasament şi singurul singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan.

Steve Davis are şase titluri mondiale în palmares şi a dominat snookerul timp de 10 ani. Davis s-a retras din activitate pe 17 aprilie 2016, la 58 de ani şi va primi la Cluj un trofeu pentru întreaga carieră.

La Cluj şi-a anunţat prezenţa şi Reanne Evans (de 12 ori campioană mondială de snooker la feminin).

Comenteaza