Ce spun antrenorii de la "U" şi CFR înaintea întâlnirii directe de luni

Ce spun antrenorii de la
Mihai Teja şi Vasile Miriuţă au prefaţat derby-ul Clujului dintre CFR şi Universitatea.

Tehnicianul lui "U" se află la primul meci de acest gen din postura de antrenor principal şi vrea să facă istorie pe banca "Şepcilor roşii". "Vrem să intrăm în istorie, este primul meu derby contra CFR-ului şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc. Nu mai contează nimic altceva, toată lumea este concentrată la meciul acesta. "Dacă câştigi acest meci, poţi intra în istoria Universităţii. La acest derby nu mai contează dacă eşti plătit sau nu. Indiferent că eşti bolnav sau ai alte probleme, trebuie să dai 100% pentru acest derby. Nu contează bani şi nimic altceva. Avem emoţii , este normal să fie aşa", a precizat Teja.

De cealaltă parte, Miriuţă n-a câştigat nici o partidă în 2014 , dar crede că va sparge gheaţa tocmai cu Universitatea. "Eu am un grup fantastic, o echipă adevărată care, în ciuda problemelor, este concentrată sută la sută la acest meci. E cel mai important meci pentru noi, pentru asta ne-am pregătit şi cred că vom câştiga, e timpul să obţinem prima victorie în 2014. Suntem toţi concentraţi la acest joc , e foarte important. Este vorba de multe orgolii. Ne respectăm adversara, pe Universitatea, dar cred că noi vom câştiga", a spus Miriuţă pentru ZIUA de CLUJ.

Partida dintre CFR şi "U" Cluj se joacă luni, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Meciul va fi tranmsis în direct pe Digisport.

 

 

Etichete
Comenteaza