CFR a învins la scor pe Lokomotiv Plovdiv. “U”, doar 0-0 cu o echipă din liga a III-a austriacă

CFR a învins la scor pe Lokomotiv Plovdiv. “U”, doar 0-0 cu o echipă din liga a III-a austriacă
Campioana CFR Cluj a spulberat echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv, scor 4-1, într-un meci amical disputat aseară, în cantonamentul din Austria. În schimb, Universitatea a reuşit doar un egal, 0-0, cu o formaţie din liga a III-a, FC Pasching.

"Feroviarii" au bifat ieri prima victorie în cel de-al doilea cantonament. Kapetanos (foto) a deschis scorul cu un şut din interiorul careului (27), pentru ca apoi să majoreze avantajul de la punctul cu var (39). Grecul a izbutit tripla după ce a speculat o gravă eroare a bulgarilor (40). În repriza a doua Maftei a punctat după centrarea lui Bastos (70), iar Spasov a marcat golul de onoare pentru Lokomotiv. Tehnicianul Ioan Andone a aliniat următorul "11": Felgueiras - Lionn, Diogo, Piccolo, Sepsi - Hora, Godemeche, Pedro, Edimar - Kapetanos, Nicoară. Au mai jucat: Mincă, Pinto, Maftei, Rada, Camora, Deac, Mureşan, Bastos, Valente, Ronny, Sougou.

Universitatea n-a reuşit să marcheze nici în al doilea meci de pregătire din Austria, clujenii terminând la egalitate, 0-0, contra echipei austriece FC Pasching, din liga a III-a. Claudiu Niculescu l-a testat în acest joc pe portarul Carlo Zotti (29 de ani), dar şi un fundaş central italian care a sosit luni seara în cantonamentul de la Hinterstoder. Următorul meci al "studenţilor" se va disputa mâine, dar adversarul n-a fost stabilit.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza