Christoph Daum, vizită la Cluj. Selecționerul Naționalei s-a întâlnit cu șefii lui ”U” FOTO

Christoph Daum, vizită la Cluj. Selecționerul Naționalei s-a întâlnit cu șefii lui ”U” FOTO
Selecționerul Naționalei de fotbal a României, Christoph Daum, s-a întâlnit, joi, cu oficialii Universității Cluj, în cadrul unei vizite în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Antrenorul german a făcut un scurt tur al Parcului, alături de antrenorul secund al "tricolorilor", Ionuț Badea, și directorul adjunct al UBB, dar și vicepreședinte la "U" Cluj, Cosmin Irimieș.

"Clujul e un loc fantastic, foarte faimos datorită istoriei sale, încă din perioada romană. Toată lumea știe de universitățile din Cluj. E o plăcere să fii aici, să vorbesc cu studenții, cu oamenii din Cluj. O parte dintre ei au fost la meciurile cu Muntenegru şi Danemarca.

Acum a venit rândul meu să vin să le mulţumesc pentru sprijin şi să le vorbesc despre dezvoltare, despre România, o ţară fantastică de altfel, cu oameni foarte prietenoşi. Clujul e un loc unde sportul, societatea şi business-ul pot face o casă bună împreună", a spus Christoph Daum, la câteva minute după sosirea în parc.

Acesta s-a întâlnit apoi și cu președintele "Șepcilor roșii", Radu Constantea, și managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău. În timpul discuției cu oficialii "alb-negrilor", fotbaliștii Universității și-au desfășurat ședința de pregătire, fiind foarte entuziasmați de prezența selecționerului. Daum s-a arătat impresionat de condițiile găsite la trupa antrenată de Marius Popescu.

"Am discutat cu domnul Daum despre cum am început noul proiect al echipei, la ce nivel suntem, nu prea era bine informat. Am început de la 0, consideră că e un proiect mai sănătos, că e mai bine să pornești așa și că e foarte important cum construiești. Pare impresionat de ce a găsit aici, condiții, și crede că e mai bine în situația asta", a declarat managerul sportiv al "studenților", Ioan Ovidiu Sabău. De asemenea, Daum s-a întâlnit cu studenții de la Facultatea de Jurnalism.

Comenteaza