"Clau-coach" după înfrângerea la Târgu Jiu, 6-2: e cea mai neagră zi de când sunt în fotbal

Antrenorul "Şepcilor roşii", Claudiu Niculescu, tună şi fulgeră după înfrângerea din prima etapă a Ligii I, împotriva Pandurilor Târgu Jiu, 6-2, şi acuză că unii jucători "nu pun osul la treabă". "Dacă nu se sacrifică pentru echipă, aşa cum au venit aşa vor şi pleca", a spus Niculescu, fără să nominalizeze.

"Ştiam că meciul va fi foarte greu, pentru că nu avem omogenitate, sunt mulţi jucători care probabil s-au văzut pentru prima dată în această săptămână", a spus Niculescu, cel care a caracterizat debutul în acest sezon ca fiind unul "dezastruos". "Nu m-am aşteptat la asta, pentru mine e cea mai neagră zi de când sunt în fotbal. Mă simt umilit, dar ăsta e fotbalul", a spus Niculescu la conferinţa de presă de după meci.


"Pandurii formează o echipă foarte-foarte puternică, în acest sezon cu siguranţă se va bate pentru cupele europene. Dar cred că şi noi am contribuit la jocul lor, din păcate. Sunt jucători care, dacă nu pun osul la treabă, nu aleargă şi nu se sacrifică pentru această echipă, aşa cum au venit aşa vor şi pleca", a spus Niculescu.

Universitatea Cluj a pierdut în primul meci al Ligii I, 6-2 pe terenul Pandurilor Târgu Jiu. Vezi aici meciul în format live text

Vezi cronica meciului

Comenteaza