Concluziile lui Sabău la o săptămână după instalarea lui Falub. Ce spune despre adversarul din Cupă

Concluziile lui Sabău la o săptămână după instalarea lui Falub. Ce spune despre adversarul din Cupă
Ioan Ovidiu Sabău a tras câteva concluzii la o săptămână după instalarea lui Adrian Falub. Managerul sportiv al ”Șepcilor roșii” a mai comentat tragerea la sorți din Cupa României și eliminarea lui Florescu din meciul cu Performanța Ighiu.

Sabău vede o îmbunătățire în jocul lui "U" Cluj, odată cu venirea lui Falub pe banca echipei. Noul antrenor al "studenților" și-a început cu dreptul al treilea mandat. Sâmbătă, "alb-negrii" au câștigat cu 3-0 în fața Performanței Ighiu.

"Jucătorii încep să fie conectați și să realizeze că în fiecare meci înfruntă adversari foarte motivați. (Indiferent cu cine jucăm, n. red.), toate partidele trebuie tratate serios", a declarat Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

"Vrem să ajungem cât mai departe în Cupa României"

"U" Cluj va da peste un club din liga a doua în turul 4 al Cupei României. Este vorba de ocupanta locului 15, Olimpia Satu Mare. Partida este programată în 3 octombrie, pe Cluj Arena, de la ora 14:30. Miza jocului este extrem de importantă. Învingătoarea va accede în 16-imi, fază unde intră în competiție și echipele din Liga 1.

"E un adversar bun. Suntem pregătiți de meci, toți jucătorii sunt valizi. Va fi un meci frumos, mai ales că jucăm acasă, unde vom avea și aportul fanilor. Cred că ne putem califica. Îmi doresc să ajungem cât mai departe în Cupă și să jucăm cu echipele din prima ligă", a spus managerul sportiv al "Șepcilor roșii".

Despre eliminarea lui Florescu

Sabău a comentat și eliminarea lui George Florescu, în meciul cu Performanța Ighiu, de sâmbăta trecută. Finalul a fost tensionat. Hațiegan a intrat prin alunecare și l-a faultat pe portarul oaspeților, Sporea. Arbitrul a dictat fault în atac și apoi a urmat un schimb de replici între ambii jucători. Florescu a intervenit și el, iscându-se astfel un scandal general. Centralul nu a mai stat pe gânduri și le-a arătat cartonașul roșu lui Florescu și Sporea.

În urma acelei eliminări, Florescu va fi suspendat cel puțin două etape. Fostul internațional va fi, astfel, indisponibil pentru meciurile cu Viitorul Ghimbav (Liga a III-a) și Olimpia Satu Mare (Cupa României).

"Nu (sunt supărat pe Florescu, n. red.), dar nu trebuia să iasă. Mi-a părut rău pentru el. E un jucător foarte important și avea nevoie de meciuri în picioare. Era și în urmă cu pregătirea. Dar astea sunt, până la urmă, lucruri care fac parte din fotbal", a concluzionat Sabău.

Următorul meci al Universității Cluj e programat sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena, împotriva Viitorului Ghimbav. Întâlnirea contează pentru etapa a șasea din Liga a III-a.

"Studenții" ocupă locul 6 în Seria a V-a, cu 7 puncte. "U" Cluj a înregistrat până acum 2 victorii, un egal și o înfrângere (0-2 la Unirea Tășnad, care a avut ca urmare demiterea lui Marius Popescu).

Comenteaza