Corina Căprioriu, sportiva anului 2012 la CS Universitatea Cluj

Corina Căprioriu, sportiva anului 2012 la CS Universitatea Cluj
Vicecampioana olimpică la judo, Corina Căprioriu, a fost desemnată, astăzi, sportiva anului 2012 la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, fiind urmată de handbalista Mihaela Ani-Senocico şi de judoka Loredana Ohâi.

"Este o mare onoare şi mândrie pentru noi să avem o medaliată olimpică în acest an. Rezultatele din 2012 la nivelul întregului club au fost foarte bune, din cele 26 de cluburi universitare din ţară ne aflăm pe primul loc", a declarat directorul executiv Ovidiu Vasu, azi, în cadrul conferinţei de presă de final de an.

Corina Căprioriu a ocupat prima poziţie, cu 100 de puncte, în clasamentul clubului ardelean, fiind urmată pe podium de căpitanul echipei de handbal feminin "U" Jolidon, Mihaela Ani-Senocico (75 de puncte), şi de judoka Loredana Ohâi (72 de puncte).

Corina Căprioriu câştigă medalia de argint la judo, 57 de kg, la Jocurile Olimpice Londra 2012. Sportiva a pierdut finala în faţa japonezei Kaori Matsumoto după ce a trecut pe rând de Hui Wang (China), Sally Raguib (Djibouti), Hedvig Karakas (Ungaria) şi Marti Malloy (SUA).

În Top 10 s-au mai aflat sportivii Mihaela Tivadar (handbal, 65 de puncte), Nagy Judith (atletism, 48 de puncte), Sebastian Văsuţ (culturism, 46 de puncte), Cristian Berciu (culturism, 43 de puncte), Beatrice Puiu (atletism, 36 de puncte), Ştefania Dobre (judo, 33 de puncte) şi Mihaela Prunduş (atletism, 16 puncte).

Citeşte AICI un interviu cu Corian Căprioriu realizat de Alin Fornade în vara anului 2012, intitulat sugestiv "Când Căprioriu devine vânător".

Etichete
Comenteaza