Daily Express: Wenger, cu ochii pe clona lui Adebayor, Traore

Daily Express: Wenger, cu ochii pe clona lui Adebayor, Traore
Managerul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, îl are în vederi pe atacantul CFR-ului, Lacina Traore, după ce fotbalistul i-a fost recomandat de Jean-Marc Guillou, un fost internaţional francez descoperitor de talente din fotbalul african.
Francezul i l-a recomandat managerului lui Arsenal pe Traore, care aduce foarte mult, prin înălţime, stil de joc şi prin faptul că este imprevizibil, cu Adebayor, subliniază cotidianul englez Daily Expres în ediţia electronică.

Guillou este cunoscut pentru faptul că l-a lansat în cariera de antrenor pe conaţionalul său, Arsene Wenger.

Wenger îi urmăreşte în paralel pe Gignac de la Touluse şi pe Carlton Cole de la West Ham, notează publicaţia engleză, care subliniază însă că Traore are încredere că îşi poate demonstra valoarea la Arsenal, mai ales că managerul francez oferă credit tinerilor talente.

„Ar fi un vis pentru mine să joc la o echipă aşa de mare. (…) Aş avea o şansă acolo pentru că Arsene Wenger se bazează mult pe tineri”, a precizat Traore, conform sursei citate.

Traore, în vârstă de 20 de ani, se află în acest moment în atenţia mai multor cluburi de fotbal din Anglia şi nu numai, între care Liverpool, Blackburn, Newcastle, Fulham, Napoli sau Roma.

Comenteaza