Delegaţia lui Bayern părăseşte Clujul

Delegaţia lui Bayern părăseşte Clujul
Delegaţia oficială a lui Bayern a părăsit în jurul orei 10.30 hotelul Opera Plaza, unde a fost cazată.
Reprezentanţii clubului, sponsorii şi partenerii campioanei Germaniei se vor îmbarca în două aeronave, care vor pleca în jurul orei 12 de pe aeroportul din Cluj-Napoca, una cu destinaţia Dusseldorf, iar una Munchen.

Jucătorii şi staff-ul tehnic ale echipei germane vor pleca spre dussledorf pentru meciul de sâmbătă cu Borussia Mönchengladbach, iar sponsorii şi invitaţii clubului vor pleca spre Munchen.

Conducerea clubului german a organizat după încheierea meciului CFR Cluj-Bayern Munchen o cinsă festivă la care au participat aproximativ 180 de sponsori, partneri şi invitaţi ai clubului de fotbal german.

Într-o atmosferă destinsă, amplificată de victoria şi calificarea reuşite de Bayern, masa festivă s-a întins până înspre ora 4 diminaţa, jucătorii participând însă doar aproximativ o jumătate de oră.


La plecare reprezentanţii vicecampioanei Europei au oferit responsabililor hotelului clujean un tricou cu semnăturile fotbaliştilor, care au participat de asemenea la o poză de grupă cu personal hotelului.

Bayern Munchen a câştigat cu scorul de 4-0 meciul disputat ieri seară cu CFR Cluj, în cadrul grupei E din Liga Campionilor. În urma acestui rezultat, vicecampioana Europei s-a calificat în faza eliminatorie a competiţiei.




Comenteaza