"Dinamo are un spirit special, dar vrem să câştigăm meciul!"

Rugbyştii de la "U" întâlnesc Dinamo Bucureşti, duminică, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Meciul are conotaţii speciale, după ce anul trecut acesta s-a încheiat cu o bătaie de zile mari între cele două echipe! Astfel, jucătorul lui "U", Cristi Murgoci a fost suspendat 10 etape şi va reveni duminică pe teren, chiar împotriva dinamoviştilor. Mai mulţi jucători bucureşteni au fost şi ei suspendaţi.

"Vrem victoria cu Dinamo. Vrem să ne menţinem obiectivele, să intrăm în play-off, în primele patru echipe. Campionatul abia a început. Avem câţiva jucători accidentaţi dar şi reveniţi. Spiritul pe care îl au dinamoviştii, de luptători, transmis din generaţie în generaţie, e redutabil dar noi nu vom ceda. Vrem să învingem", a declarat Lorin cantor.

În acelaşi spirit a fost şi declaraţia rugbystului Adrian Mazăre: "Vrem victoria, atmosfera în echipa e bună. Noi venim după nişte eşecuri. Şi cu Farul vrem să câştigăm la scor. Ne dorim prima victorie în acest an. Dinamo vine la victorie, dar noi avem atuul ca jucăm acasă".

Organizatorii au anunţat că un bilet costă 10 lei şi 1 leu pentru copii, elevi sub 18 ani şi pensionari. În acest moment, "U" Cluj se află pe locul 6, iar Dinamo pe poziţia a 7-a.

Tiberiu FĂRCAŞ

Etichete
Comenteaza