Dinamo, la cumpărături în curtea “Şepcilor roşii”: patru “studenţi”, doriţi în “Ştefan cel Mare”

 Dinamo, la cumpărături în curtea “Şepcilor roşii”: patru “studenţi”, doriţi în “Ştefan cel Mare”
Parcursul bun al Universităţii din acest retur de campionat au propulsat câteva nume în prima linie a fotbalului românesc.

Situaţia actuală a "Şepcilor roşii", cu emoţii în ceea ce priveşte participarea în sezonul viitor al Ligii I, face ca fotbaliştii "studenţilor" să fie adevărate chilipiruri pe piaţa transferurilor. Astfel, şefii de la Dinamo au pus ochii pe Apostol Muzac, Adrian Popa, Adrian Borza şi Tony Nwakaeme însă nici unul dintre ei nu au dat un răspuns final.

Fotbaliştii Universităţii aşteaptă un verdict din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, dar nu duc lipsă de oferte. Dinamo a acontat, practic, un fost "student", în condiţiile în care Adrian Popa a fost doar împrumutat pe Cluj Arena pentru sezonul proaspăt încheiat. Totuşi, mijlocaşul este şi el tentat să continue în "alb-negru" dacă TAS dă un verdict favorabil Universităţii. "Încă nu ştiu unde mă voi prezenta la reunire, la Cluj sau la Bucureşti. Eu am fost doar împrumutat la "U", unde m-am simţit extraordinar. Dacă echipa va rămâne în Liga I, le voi cere celor de la Dinamo să mă lase să joc în continuare la Cluj", a spus Adrian Popa. Pe lângă el, Ionuţ Negoiţă şi staff-ul executiv al dinamoviştilor i-a mai "ochit" pe Adrian Borza, Apostol Muzac şi Tony Nwakaeme, luând legătura cu cei trei. Nigerianul nu pare, însă, foarte tentat de o aventură la Dinamo. "M-au contactat cei de la Dinamo, dar nu ştiu ce voi face în sezonul viitor. Încă nu am luat o decizie. Rămâne să mai discutăm", a spus Tony pentru ZIUA de CLUJ.

Articol de Alin SUTEA, Catalin SUCIU

Etichete
Comenteaza