Doborât de oboseală şi stres: Ganea a fost transportat la urgenţă, dar a fost externat după câteva ore

Doborât de oboseală şi stres: Ganea a fost transportat la urgenţă, dar a fost externat după câteva ore
Jucătorii Universităţii au tras o sperietură serioasă joi seara, când antrenorului Ionel Ganea i s-a făcut rău, fiind transportat de urgenţă la Braşov. „Ganezul" a fost externat după câteva ore, analizele arătând că starea sa a fost cauzată de oboseală şi stres.

Ritmul infernal cu care se confruntă la Universitatea l-a doborât pe Ionel Ganea. Antrenorului i s-a făcut rău joi seara, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din Braşov. După ce a efectuat o serie de analize medicale, dar şi un EKG, tehnicianul a fost externat, doctorii punând căderea sa pe seama stresului şi a oboselii.

„Nu a fost nimic grav, i s-a făcut rău şi a fost dus pentru analize de rutină. I s-a administrat o perfuzie, iar seara a venit la hotel. E un ritm dificil din toate punctele de vedere", a povestit antrenorul secund, Gică Barbu. Ganea a reintrat în programul normal al echipei, urmând ca sâmbătă, de la ora 13:00, să conducă amicalulă dintre „U" şi Damila Măciuca, partidă programată pe stadionul din oraşul natal al „Ganezului", Făgăraş. „Partida cu Damila va încheia, practic, acest cantonament, unul extrem de prolific din punctul nostru de vedere. Am beneficiat de condiţii excelente de pregătire, de refacere, de cazare. Jucătorii au răspuns excelent programului destul de dificil, în condiţiile în care am avut două antrenamente zilnice. Cred că am acumuluat mult în această perioadă", a mai spus Gică Barbu. Janos Szekely s-a antrenat normal în ultimele zile, după ce a acuzat probleme musculare înaintea partidei cu FC Braşov. Atât Szekely, cât şi Tony, vor evolua în partida de sâmbătă, contra divizionarei B, existând şanse mari ca măcar primul să intre în cărţile pentru titularizare şi în partida de vinerea viitoare, contra Concordiei Chiajna.

„Studenţii" au fost cazaţi la hotelul „Aurelius Împăratul Romanilor" din Poiana Braşov, un stabiliment de 5 stele, aflat în proprietatea omului de afaceri sibian, Aurel Muntean.

 

Etichete
Comenteaza