Doi ani de la meciul în care suporterii ”U” Cluj au predat o lecție unei țări întregi | VIDEO

Doi ani de la meciul în care suporterii ”U” Cluj au predat o lecție unei țări întregi | VIDEO
Universitatea Cluj aniversează, miercuri, doi ani de la finala Cupei României cu Steaua. În meciul de pe Arena Națională, fanii ”studenților” au predat o lecție unei țări întregi.

Pe 31 mai 2015, Universitatea o înfrunta pe Steaua în ultimul act al Cupei României. Era a cincea finală pentru "Șepcile roșii" după cele din 1934, 1942, 1949 și 1965. În semifinale, "studenții" au eliminat-o pe rivala CFR Cluj.

Deși finala a fost câștigată de Steaua, scor 3-0, galeria Universității a predat o lecție unei țări întregi. Fanii nu au ținut cont nici de retrogradarea echipei în liga secundă, și au creat o atmosferă senzațională pe Arena Națională.

"În 31 mai 2015, Peluza Sepcile Rosii a predat în direct, unei ţări întregi, o lecţie. Finala Cupei României, de pe Arena Naţională, va rămâne mereu un reper în istoria Universităţii Cluj. Nu pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren, ci pentru că atunci, pe 31 mai 2015, suporterii "Şepcilor roşii" au demonstrat că, atâta timp cât ei vor fi în tribune, va exista şi "U".

Fotbalul înseamnă suporteri, pasiune, respect pentru sportivi şi pentru comunitate. Fotbalul înseamnă tradiţie şi valori. Fără ele, fotbalul e doar o minciună", se arată într-un comunicat de pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În 2016, clubul a luat-o de la zero. Echipa antrenată de Marius Popescu se pregătește acum de barajul pentru promovarea în liga a treia. Obiectivul este extrem de ambițios: revenirea în Liga 1 până în 2019, atunci când clubul va împlini 100 ani de la înființare.

Sursă video: Noemi Adrienn

Comenteaza