Echipa de rugby a Universităţii a învins vicecampioana României

Echipa de rugby a Universităţii a învins vicecampioana României
Rugbyştii de la Universitatea Cluj au obţinut primul succes al anului câştigând cu 26-24 în faţa celor de la Ştiinţa Baia Mare.

Partida s-a disputat sâmbătă, 1 martie , iar jucătorii celor două formaţii nu s-au menajat deloc în ciuda faptului că a fost vorba doar de un joc de verificare. "Studenţii" au jucat excelent şi au reuşit să culce balonul în terenul de ţintă, pentru prima dată, prin Claudiu Curcă. Au mai înscris pentru "U" câte un eseu Kamil Sobota, Iustin Ciapari şi Romulus Boar. Dimofte a transformat două dintre încercări şi Nicu Ignea încă una. Antrenorii echipei universitare, Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu, au rulat toţi cei 29 de jucători. "A fost un foarte bun meci de pregătire în compania unei echipe foarte bune şi foarte experimentate. Mi-a plăcut atitudinea echipei mele. Chiar dacă a fost o întâlnire amicală pentru noi este foarte importantă victoria", a declarat la finalul partidei Bogdan Cantor.

Rugbyştii de la Universitatea Cluj vor efectua în perioada următoare un stagiu de pregătire la Bucureşti, unde vor disputa alte trei partide de verificare. Prima dintre acestea este programată vineri, 7 martie, în compania formaţiei CSM Bucureşti.

Comenteaza