Egal în ultimul amical înainte de Supercupă

Egal în ultimul amical înainte de Supercupă
CFR Cluj a terminat nedecis partida de verificare disputată vineri seara în compania formaţiei ucrainiene Zorya Luhansk, ultima din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia. Pentru "feroviari" urmează Supercupa României, cu Astra Giurgiu.

Prima repriză a fost echilibrată în ceea ce priveşte numărul de ocazii al celor două echipe. Primele ocazii periculoase, care ar fi putut schimba destinul întâlnirii, au apărut în actul secund. Mai întâi a fost aproape să înscrie Tiago Lopes (80), cu o lovitură de cap trimisă, însă, în plasa laterală, urmat de Mario Camora (89).

Antrenorul Vasile Miriuţă a utilizat formula Marc - Camora, Mureşan, Larie, Tiago Lopes - Păun, Ruiz, Petrucci, Jakolis - Bud, Negruţ. În timpul meciului, tehnicianul clujenilor a operat câteva schimbări, introducându-i pe Mincă, Cristian, Nascimento, Peteleu, Horj, Vereş şi Pintea.

În cantonamentul din Slovenia, trupa din Gruia a mai disputat alte trei amicale, cu NK Rudar Velenje (Slovenia), Vorskla Poltava (Ucraina) şi Dinamo Moscova (Rusia), toate încheiate cu victoria CFR-ului.

Zorya Luhansk, adversarul de vineri al clujenilor, a dat piept şi cu Dinamo, în urmă cu două zile, confruntare care s-a încheiat, de asemenea, la egalitate, 0-0. În stagiunea precedentă, echipa ucraineană a ajuns până în finala Cupei, unde a fost învinsă de fosta formaţie a lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

Pentru elevii lui Miriuţă urmează Supercupa României, partidă care se va desfăşura sâmbătă, 16 iulie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45, contra deţinătoarei titlului, Astra Giurgiu.

Comenteaza