Emil Boc: "U Cluj are toată susţinerea municipalităţii. Am pregătit un milion de lei pentru club"

Emil Boc:
Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat pentru ziuadecj.ro că susţine Universitatea Cluj în demersul pentru obţinerea licenţei. Boc a anunţat că are pregătită suma de un milion de lei pentru "Şepcile roşii".

Comisia de Apel va anunţat mâine dacă "U" primeşte licenţa pentru Liga I, după ce în primă fază aceasta a fost refuzată şi din cauză că membrii comisiei de specialitate anunţau că "Şepcile roşii" nu pot îndeplini principiul continuităţii. Primarul Emil Boc a declarat azi, pentru ziuadecj.ro, că municipalitatea se va implica activ şi în susţinerea financiară a "Şepcilor roşii". "U Cluj va avea tot sprijinul municipalităţii. Am pregătit un milion de lei pentru susţinerea echipei, aşteptăm doar cadrul legal. Am înţeles că legea este pe ultima sută de metri, aşa că în scurt timp vom putea vira banii. Un oraş de talia Clujului nu-şi poate permite să piardă Universitatea din Liga I. Sper ca cei din comisia de apel a Federaţiei să judece ştiind faptul că vorbim de o echipă fanion a Ardealului şi chiar a României. Eu sunt optimist, cred că "U" va primi licenţa", a declarat Emil Boc, în urmă cu puţine momente. 

Comisia de apel va anunţa verdictul până mâine, la ora 23:59. Dacă acesta va fi nefavorabil, clubul clujean are posibilitatea să atace decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar instanţa din Elveţia va da un răspuns până pe 31 mai.

Comenteaza