ENDURACE Triathlon & Swimming la Beliș. Sunt așteptați peste 100 de atleți / Restricții auto

ENDURACE Triathlon & Swimming la Beliș. Sunt așteptați peste 100 de atleți / Restricții auto

Cea de-a șasea ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria ENDURACE va avea loc în 13 și respectiv 14 august la Beliș.

Sâmbătă concurenții se vor întrece în cele două probe ale ENDURACE Triatlon Beliș powered by FORTECH – cea lungă și cea scurtă. La proba lungă – cea mai solicitantă – ei vor înota 1.5km, vor parcurge pe bicicletă traseul de 67 km și vor alerga 12km, fără pauză.

La proba scurtă – cea mai rapidă – concurenții se vor întrece pe distanțe ceva mai mici, dar totuși considerabile: 1km înot, 30 km ciclism și 6km alergare. Competițiile fac parte din circuitele naționale ale Federației Române de Triatlon.

Duminică, la ENDURACE Maraton înot Beliș powered by FORTECH, concurenții se vor întrece la înot! Ca și la edițiile precedente, cei mai mulți concurenți se întrec la proba de 5km.

La start sunt așteptați peste 100 de sportivi profesioniști și amatori, din țară și strainătate. Cei mai mulți se vor întrece sâmbătă, la triatlon, un sport din ce în ce mai popular în România.

Startul competițiilor va avea loc, în ambele zile, în zona Complexului Beliș-Fântânele, județul Cluj, în apropiere de baraj. Sâmbătă sportivii iau startul la ora 11:00, iar duminică la ora 11:00.

Traficul auto va fi închis în data de 13 august 2022, între orele 11:30 și 14:30 pe drumul comunal DC121 și este cuprins între punctul de ieșire din satul Balcești (spre Răchițele) și intersecția cu drumul judetean DJ108C (in comuna Răchițele). De asemenea, accesul de pe drumurile adiacente înspre porțiunea de drum închisă va fi interzis în intervalul de timp mai sus menționat.

Etichete
Comenteaza