Eugen Pârvulescu: "Avem suporteri fantastici"

Eugen Pârvulescu:
Noul director sportiv al Universităţii Cluj, Eugen Pârvulescu, şi-a exprimat sentimentele trăite din timpul primul derby clujean la care a asistat din calitate de oficial.

Pârvulescu a fost impresionat de fanii "alb - negrilor" la adresa cărora a avut numai cuvinte de laudă.

"Am trăit cu emoţii, a fost frumos. Mulţumim fanilor care au încurajat echipa. N-au fost incidente, mă bucur. Avem suporteri fantastici. Mă bucur că la sfârşitul jocului au strigat că sunt mândri de jucătorii echipei noastre. Sper să fie alături de această frumoasă echipă şi o să vedeţi că încet, încet "U" va urca."

Directorul sportiv al "şepcilor roşii" nu a fost surprins de evoluţia fotbaliştilor, chiar dacă în cea mai mare parte a meciului au evoluat în zece oameni.

"Jucătorii sunt de mare caracter, şi-au dorit foarte mult să nu pierdem această partidă. Îmi pare rău pentru înfrângere, cred că meritam un rezultat de egalitate, n-a fost să fie. Important pentru noi e să ne concentrăm pentru partida de sâmbătă când întâlnim o echipă bună a campionatului, Pandurii Târgu Jiu. Sunt sigur că ne aşteaptă un meci destul de dificil. Jucătorii noştri erau foarte motivaţi, îşi doreau foarte mult ca să aibă o evoluţie bună, şi-au dorit foarte mult acest lucru şi cred că au demostrat că sunt jucători de mare caracter. Eu le mulţumesc pe această cale", a spus Pârvulescu.

Legat de prestaţia arbitrilor, acesta a evitat să facă vreun comentariu.

"Sunt problemele arbitrilor, a comisiei centrale, dânşii analizează. Cred că patru minute de prelungiri n-a fost o problemă, dar e frustrant când pierzi la ultima fază a jocului", a încheiat Pârvulescu.

 

Comenteaza