Falub: ”Când am venit la ”U”, eram pe 10. Acum ne apropiem de locul 1”

Falub: ”Când am venit la ”U”, eram pe 10. Acum ne apropiem de locul 1”
Universitatea Cluj a reușit o urcare spectaculoasă odată cu venirea lui Adrian Falub. Dacă în primele patru etape se regăsea în mijlocul clasamentului, acum e tot mai aproape de prima poziție.

La acest salt a contribuit și victoria cu Unirea Alba Iulia, scor 1-0, de sâmbătă.

"Cred că am suferit puțin. Am avut un adversar care s-a apărat foarte bine. Dar până la urmă, victoria e meritată. Am controlat jocul. La 1-0 puteam să mai marcăm. Nu ne-a fost ușor, dar sunt trei puncte importante în economia campionatului.

Era un moment psihologic și de aceea trebuia să câștigăm. Aveam șanse să ne apropiem și chiar să trecem pe primul loc. Când am venit aici, eram pe locul 10, iar cu o victorie în etapa următoare putem trece și pe prima poziție", a declarat antrenorul lui "U" Cluj, Adrian Falub.

Duelul cu formația din Cetate s-a lăsat și cu o accidentare în tabăra "Șepcilor roșii". Căpitantul Gabriel Giurgiu (35 ani) a fost, astfel, schimbat pe final cu Andrei Cordoș.

"Sper să nu aibă ceva grav, e un jucător important pentru noi. E într-o formă foarte bună și ar fi păcat să-l pierdem. Dar venim după trei meciuri în șapte zile (cu CS Iernut, Știința Miroslava, iar acum cu Alba Iulia - n. red.) și nu ne-a fost deloc ușor, mai ales că acum am întâlnit un adversar greu", a mai zis Falub.

După succesul de pe Cluj Arena, Universitatea ocupă locul 2 în Liga a III-a, cu 20 puncte. La conducerea clasamentului se află Metalurgistul Cugir, cu 22 puncte.

Comenteaza