Fostul jucător de la ”U” Gicu Grozav a devenit acționar la un club din România

Fostul jucător de la ”U” Gicu Grozav a devenit acționar la un club din România
Fostul fotbalist al Universității Cluj, Gicu Grozav (26 ani), a decis să se implice la un club din România. ”De mulți ani îmi doream să se întâmple acest lucru”, afirmă internaționalul român.

Grozav va investi la formația de unde s-a lansat în fotbal, Unirea Alba Iulia. Gruparea din Cetate evoluează în Liga a III-a și încearcă să revină în prim-planul fotbalului românesc. Fostul mijlocaș al Universității Cluj va fi reprezentat la Unirea de vărul său, George Țălnar. La club se va mai implica și omul de afaceri Mihai Oancea.

"De mulţi ani îmi doream să se întâmple acest lucru, având în vedere neimplicarea din ultimii ani şi voiam şi eu să dau ceva înapoi echipei unde am crescut. Mă bucur că s-a realizat această colaborare şi sper să făcem lucruri frumoase la Unirea", a spus Grozav pentru Liga2.ro.

Jucătorul de 26 ani s-a despărțit în această vară de Terek Groznyi, din Rusia, pentru care evolua din 2013. De-a lungul carierei, Gheorghe Grozav a mai trecut pe la Unirea Alba Iulia (2007-10), Standard Liege (2010-12), "U" Cluj (2011-12), Petrolul Ploiești (2012-13) și Dinamo (2015).

Mijlocașul român a debutat în Națională pe 30 mai 2012, într-un amical cu Elveția, în care Grozav a înscris unicul gol al meciului. Este cotat la 2 milioane de euro pe transfermarkt.com.

24 meciuri și 6 goluri a bifat Grozav pentru "U" Cluj în stagiunea 2011-12

20 selecții și 3 goluri a strâns în Echipa Națională

Palmares: Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011), Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013)

Citește și - INTERVIU Gicu Grozav: ”M-am simțit foarte bine la Universitatea”

Comenteaza