Fotbal pentru Centenar: peste 300 de meciuri în 3 zile. Marea unire a 1.000 de copii :)

Fotbal pentru Centenar: peste 300 de meciuri în 3 zile. Marea unire a 1.000 de copii :)
Fotbal a la Cluj
Fotbal pentru Centenar: peste 300 de meciuri în 3 zile. Marea unire a 1.000 de copii :)
Fotbal pentru Centenar: peste 300 de meciuri în 3 zile. Marea unire a 1.000 de copii :)

Peste 1.000 de mici fotbaliști visează să pună mâna pe Cupa Fotbal a la Cluj, ediţia 2018, specială întrucât este dedicată Marii Uniri.

Clubul Viitorul Cluj Junior, alături de Primărie, organizează un turneu de fotbal de mare amploare: 92 de echipe, peste 300 de meciuri, peste 1.000 de copii implicați. Iar asta în numai 3 zile! Cupa Fotbal a la Cluj se va desfășura pe terenurile sintetice din bazele sportive Unirea și Transilvania. Ediția 2018 este închinată Centenarului Marii Uniri; sigla România 100 apare pe toate afişele şi bannerele de promovare a evenimentului, iar organizatorii s-au gândit să le propună copiilor facepaintig cu tricolorul. "Nu îi obligăm, dar dacă vor dori le vom picta pe faţă steagul României", a spus principalul organizator, Gabriel Nistor.

La competiție s-au înscris echipe din țară, dar și din Republica Moldova. Meciul care a decis titlul de campioană a României săptămâna trecută, CFR - Viitorul Constanța, s-ar putea reedita la nivel de copii. Clubul clujean are mai multe echipe înscrise la Cupa Fotbal a la Cluj, la fel și Academia Hagi. Vor veni, de asemenea, cluburi din Iași, Brașov, Sibiu, Târgu Secuiesc, Târgu Mureș, Satu Mare, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea ș.a.m.d.

Competiția-gigant se adresează micilor fotbaliști născuți între anii 2007-2011, iar meciurile se dispută pe durata a 30 de minute. Organizatorii au pregătit cupe pentru câștigători,  de dimensiuni impresionante, realizate manual, din lemn, special pentru acest turneu. Toți copiii vor pleca acasă cu medalii. În fiecare seară, se va organiza câte o pizza party, la care viitorii Messi și Ronaldo se vor putea sătura pe gratis.

”Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome pentru echipele clasate pe locurile 1, 2, 3 şi 4, premii individuale pentru cel mai bun jucător, golgheter şi cel mai bun portar la fiecare categorie de vârstă şi diplome pentru toate echipele participante. Toți copiii participanti la acest turneu vor primi medalii din partea organizatorilor. De asemenea, se vor acorda premii materiale, constând în seturi de joc, mingi, produse apicole, alte premii surpriză”, a mai spus Gabriel Nistor.

Va fi organizat un concurs de penalty-uri, pentru copii, și unul al galeriilor, pentru părinți. Toţi participanţii (copii, antrenori, părinţi etc) vor avea posibilitatea să viziteze obiective din oraşul nostru, inclusiv Cluj Arena, stadionul pe care naționala de fotbal a României a jucat în ultimii ani partide cu Spania, Muntenegru, Danemarca și Chile.

Comenteaza