Gabriel Giurgiu: ”Messi și-a arătat clasa”

Gabriel Giurgiu: ”Messi și-a arătat clasa”
Căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, a lăudat evoluația lui Lionel Messi din El Clasico, în care Barcelona s-a impus cu 3-2 în fața Realului.

Messi a reușit două goluri pe terenul "Galacticilor", prima oară în minutul 33, la scorul de 1-1, iar apoi în prelungiri, când a reușit golul victoriei. Pentru catalani a mai punctat Rakitic (73), iar golurile Realului au fost înscrise de Casemiro (28) și James Rodriguez (85).

După dubla cu echipa lui Zinedine Zidane, Lionel Messi (29 ani) a ajuns la 23 goluri în El Clasico. Atacantul argentinian a ajuns totodată la cota 500 pentru Barcelona în toate competițiile. Evoluția lui Messi de duminică l-a impresionat și pe căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu.

"Ambele echipe au făcut un joc bun, s-au dăruit. Barcelona a fost mai inspirată, Real nu trebuia să mai forțeze pe final. Una peste alta, a fost un meci de calitate, cu goluri frumoase. Messi are sclipirile lui, e un jucător de valoare, și-a arătat clasa și în acest meci. Va fi interesant să vedem cine câștigă campionatul. Ei (Barcelona - n. red.) au un avantaj, având în vedere că nu sunt angrenați în Champions League", a spus Giurgiu, pentru ZIUA de CLUJ.

Real Madrid ocupă locul 2 în Primera Division, cu 75 puncte. Barcelona este pe 1, cu același punctaj, dar cu avantajul meciurilor directe. A fost al 266-lea episod din El Clasico, palmaresul fiind de partea Barcelonei, cu 110 victorii. Real Madrid s-a impus de 97 ori, iar alte 59 de partide s-au terminat la egalitate.

Comenteaza