Gabriel Giurgiu: ”Nu știm foarte multe despre Voința Cetate, important e să ne calificăm”

Gabriel Giurgiu: ”Nu știm foarte multe despre Voința Cetate, important e să ne calificăm”
Căpitanul Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, a prefațat primul joc oficial al ”studenților” din noul sezon, cu Voința Cetate, din turul 1 al Cupei României (faza națională).

Mijlocașul de 34 ani a suferit o ușoară accidentare la antrenamentele de săptămâna trecută, fiind menajat în amicalul cu Sănătatea (2-0 pentru "Șepcile roșii"), dar acum s-a refăcut și vrea să-și ajute colegii să obțină prima victorie a sezonului.

"Acum sunt bine, iar mâine (miercuri - n. red.) o să joc. Totul e în regulă. Nu știm foarte multe despre Voința Cetate, dar important e să ne facem jocul, să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României. Din câte am auzit, condițiile de acolo nu sunt foarte bune, mai ales terenul. Dar noi trebuie să ne adaptăm, pentru că am mai jucat pe astfel de terenuri", a spus Gabriel Giurgiu pentru ZIUA de CLUJ.

Căpitanul "studenților" a făcut și un apel la fani înainte de confruntarea cu Voința Cetate. "Îi așteptăm în număr cât mai mare. Ne bucurăm să îi avem alături de noi, ne vom aminti cu această ocazie și de barajul (pentru promovarea în Liga a III-a - n. red.) cu Târgu Lăpuș".

Voința Cetate - Universitatea Cluj se joacă miercuri, de la ora 17:30, la Orheiu Bistriței.

"Șepcile roșii" au ajuns aici după ce au câștigat Cupa României pe județ. Echipa lui Marius Popescu a învins-o în ultimul act pe Gloria Cătina, scor 7-0. Voința Cetate a trecut la rândul ei de AS Voința Livezile, scor 3-3 (8-7 după loviturile de departajare).

Comenteaza