Ganea a luat 60.000 de euro de la ”U”, dar nu renunţă la litigiu. Ce solicită fostul antrenor

Ganea a luat 60.000 de euro de la ”U”, dar nu renunţă la litigiu. Ce solicită fostul antrenor
Ionel Ganea a primit 60.000 de euro de la Universitatea Cluj, bani reprezentând ratele contractuale până la finalul anului trecut , plus chiria aferentă ultimelor luni din 2013. Cu toate acestea, fostul tehnician al „studenţilor” nu e mulţumit şi solicită încă 180.000 de euro , dar şi să primească înapoi banca Universităţii.

Ganea a sesizat şi comisiile Federaţiei Române de Fotbal şi susţine că i se face o nedreptate. Ionel Ganea a câştigat la Curtea de Apel Cluj litigiul cu "U" Cluj, magistraţii stabilind că denunţarea contractului său în luna octombrie a anului trecut a fost „nelegală". Ca atare, Curtea de Apel Cluj a hotărât că Ionel Ganea trebuie să fie repus în funcţie. Decizia a fost irevocabilă şi definitivă, dar clubul a cerut „revizuirea" mizând peun articol din noul Cod de Procedură Civilă. Potrivit articolului 509, punctul 1, revizuirea se poate solicta dacă instanţa "s-a pronunţat asupra unor lucruri care nu s-au cerut sau nu s-a pronunţat asupra unui lucru cerut ori s-a dat mai mult decât s-a cerut".

Reamintim că Ionel Ganea cere Universităţii Cluj o sumă considerabilă, aproape 240.000 de euro. Acesta îşi solicită toţi banii din momentul demiterii sale şi până în iunie 2015, când îi expiră contractul, 100.000 de euro. Pe lângă această sumă, Ganea a mai cerut 100.000 de euro, pe care îi consideră despăgubire pentru că i-a fost reziliat contractul unilateral şi încă 40.000 de euro pentru chiria până în 2015, care îi serveşte lui şi familiei sale.

Ionel Ganea a fost dat afară de Universitatea Cluj după ce a obţinut 3 puncte în 9 etape. Practic, pentru fiecare punct din 2013, Ganea a fost recompensat cu 20.000 de euro.  

Partidele în care Universitatea a obţinut cele 3 puncte cu Ionel Ganea pe bancă:

 

Etapa 3-a -  "U" Cluj  - Ceahlău Piatra Neamţ  1-1
Etapa a 7-a- "U" Cluj - CFR 0-0
Etapa a 9-a, "U" Cluj - Săgeata Năvodari 1-1

Etichete
Comenteaza