Ganea acuză dur conducerea lui „U” „Au pus o anexă la contract fără semnătura mea. Sunt fapte penale!”

Ganea acuză dur conducerea lui „U” „Au pus o anexă la contract fără semnătura mea. Sunt fapte penale!”
Conflictul dintre Universitatea şi fostul antrenor Ionel Ganea e departe de a fi încheiat. Ganea acuză actuala conducere de fapte necurate şi spune că judecătorul sindic nu i-a dat şansa să se apere în procesul aflat pe rol împotriva clubului.

Actuala conducere a Universităţii Cluj şi Ionel Ganea poartă un veritabil război. După ce joi Tribunalul Comercial a respins contestaţia făcută de Ganea la desfacerea unilaterală a contractului de muncă, antrenorul a contraatacat şi spune că instanţa nu i-a dat şansa unei apărări corecte. Antrenorul a mers mai departe cu dezvăluirile şi a vorbit despre nereguli la contractul său de antrenor, spunând că documentului i s-a adăugat o anexă care nu are nici semnătura sa şi nici ştampila clubului.

În baza acestei anexe, spune Ganea, administratorul judiciar i-a desfăcut angajamentul făcând uz şi de o hotărâre a Comitetului de Creditori. „Eu am semnat contractul în vară, dar apoi am aflat că ei au ataşat o anexă despre care eu nu ştiam nimic, cu care nu aveam cum să fiu de acord. Acolo scria că acest contract trebuie validat de către Comitetul de Creditori, lucru care cu mine nu s-a discutat. E o faptă penală, din punctul meu de vedere, pentru că nu există nici semnătura mea, nici ştampila clubului. Acea anexă nu are cum să fie înregistrată la Ligă şi Federaţie pentru că nu are nici o valoare. În baza acelei hârtii, Mărginean spune că tot contractul meu depindea de Comitetul de Creditori. E clar că e o ilegalitate imensă la mijloc. Sunt fapte penale şi vor răspunde în faţa legii", a dezvăluit Ionel Ganea pentru ZIUA de CLUJ.

Antrenorul a contestat în instanţă decizia administratorului judiciar, Marieta Anastasescu, de a-i desface unilateral contractul de muncă, însă judecătorul sindic a dat dreptate clubului. Ganea spune că nu i s-a oferit posibilitatea unei apărări corecte, fiind citat de pe o zi pe alta, fără să i se prezinte documentaţia şi fără să priemască o înştinţare oficială prin poştă. „Eu ştiu că acest judecător (Claudiu Gligan - n.red) este corect şi intransigent, însă aici e ceva necurat la mijloc. Cine a mai pomenit ca într-un proces să fii citat de două ori într-o săptămână, iar eu să fiu înştinţat doar cu o zi înainte de înfăţişare. Adică eu am văzut pe 8 că sunt citat pe 9 şi pe 15 că sunt citat pe 16 octombrie. Asta fără ca eu să fiu înştinţat la domiciliu şi fără să mi se prezinte înscrisurile de la dosar. Prin comparaţie, atunci când a venit executorul judecătoresc să mă înştinţeze în legătură cu desfacerea contractului de muncă a stat nemişcat în faţa blocului până am semnat. Să dai două termene într-o săptămână nu a mai pomenit nimeni!", a „tunat" Ionel Ganea.

Fostul „internaţional" cu 45 de prezenţe şi 19 goluri pentru România se declară extrem de dezamăgit de tratamentul la care e supus. „Eu în ţara în care m-am născut şi pentru care cred că am făcut foarte multe în domeniul meu de activitate nu mă pot apăra. V-am spus, e ceva foarte dubios la mijloc. Oricum, eu nu renunţ. Voi face recurs după ce primesc comunicarea oficială", a conchis „Ganezul".

Marieta Anastasescu nu a putut fi contactată pentru a comenta declaraţiile fostului antrenor.

 

Etichete
Comenteaza