Ganea la REALITATEA TV Cluj: Walter şi Mărginean nu vor să vândă clubul

Ganea la REALITATEA TV Cluj: Walter şi Mărginean nu vor să vândă clubul
Fostul antrenor al echipei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, a declarat astăzi seară în cadrul emisiunii "Realitatea Sportivă" de la Realitatea TV Cluj că Florian Walter şi Ioan Mărginean Universitatea Cluj nu vor să vândă clubul Universitatea Cluj, asta chiar dacă ar putea exista unele oferte.

"Florian Walter şi Ioan Mărginean nu vor să vândă clubul", a punctat Ionel Ganea la emisiunea "Realitatea Sportivă", moderată de Ionel Lespuc. Fostul antrenor al Universităţii Cluj a precizat că nu ştie motivele pentru care cei doi nu sunt dispuşi să vândă echipa, chiar dacă aceasta se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere organizatoric, respectiv sportiv.

Pe de altă parte, fostul internaţional a avut mai multe critici la adresa lui Ioan Mărginean, precizând că după plângerea civilă care vizează recuperarea banilor pe care clubul i-i datorează îi va face acestuia şi plângere penală pentru fals şi înşelăciune.

Ganea a precizat că mai are de recuperat bani de la club, dar nu a menţionat de ce sumă este vorba.

Tribunalul Comercial a respins recent plângerea depusă de Ganea prin care acesta solicita restanţe salariale şi daune morale.

Amintim, Florian Walter a anunţat recent că îşi reia funcţia de conducător al clubului Universitatea Cluj. Prima mişcare a lui a fost numirea lui Mihai Teja ca antrenor principal. Primarul Emil Boc a menţionat că a primit asigurări din partea lui Walter că "nu va lăsa echipa să moară" şi că îi va asigura susţinere, până la găsirea unei soluţii financiare.

Comenteaza