Ganea răspunde atacurilor: „Ciupe să vorbeacă atunci când se apucă de fotbal!"

Ganea răspunde atacurilor: „Ciupe să vorbeacă atunci când se apucă de fotbal!
După ce Raul Ciupe l-a criticat pe fostul său antrenor Ionel ganea, spunând că atmosfera din lotul echipei s-a schimbat mult în bine după plecarea acestuia, „Ganezul" n-a întârziat cu replica.

Ionel Ganea a plecat de la Universitatea Cluj de aproape două săptămâni, fiind demis din cauza rezultatelor slabe, iar contractul reziliat unilateral. Unul dintre jucătorii pe care „Ganezul" i-a pus pe liber după meciul cu Chiajna, din etapa a VI-a, Raul Ciupe, a afirmat în faţa presei că plecarea lui Ganea a schimbat mult în bine atmosfera în cadrul vestiarului. Fostul antrenor nu a rămas dator şi i-a dat o replică tăioasă fundaşului.

„Ganezul" spune că a renunţat la Ciupe pentru greşelile flagrante pe care le-a făcut în primele şase etape de campionat şi l-a sfătuit să-şi vadă de joc. Ciupe a revenit săptămâna trecută la echipă, după ce a ajuns la un acord cu administratorul special, Ioan Mărginean. „Băiatul ăsta, Ciupe, ar trebui să se apuce să joace fotbal, iar doar apoi să vorbească. El uită că datorită mie a avut salariul mai mare şi i-a fost trecută o primă de obiectiv în contract. Îl rog să se uite pe înregistrările meciurilor pe care le-a jucat în acest sezon şi să observe că a greşit în fiecare din ele. Vă dau doar trei exemple, care-mi vin în minte: cu Petrolul şi cu Ceahlăul centrările la goluri vin exact de lângă el, iar cu Astra uită să iasă la ofsaid şi primim gol rapid. E mare fotbalist Ciupe, n-am ce zice, de aceea a avut oferte pe bandă rulantă după ce l-am dat afară", a spus Ganea, făcând referire la declaraţiile lui Ciupe.

Fundaşul dreapta a spus joi, într-o conferinţă de presă, că după plecarea lui Ionel Ganea atmosfera de la echipă este mai relaxată şi l-a criticat pe fostul antrenor pentru decizia de a urmări o partidă a CFR Cluj din loja preşedintelui Iuliu Mureşan. „E o atmosferă mult mai bună la echipă după ce a plecat Ganea, e mai relaxată, dacă pot zice aşa. El m-a dat afară şi nu mi-a spus nimic în faţă, a făcut doar un referat către conducere. Nu mi s-a părut normal nici că a mers să vadă meciul CFR-ului din loja preşedintelui, dar a fost decizia lui. Nu vreau să mai vorbesc despre Ganea", a spus Ciupe.

În returul campionatului trecut, în care „U" s-a salvat en fanfare de la retrogradare, Ciupe a fost om de bază şi a purtat banderola de căpitan în majoritatea meciurilor.

 

Etichete
Comenteaza