Gicu Grozav a plecat cu regrete de la Cluj: „Aici m-am simţit fotbalist”

Gicu Grozav a plecat cu regrete de la Cluj: „Aici m-am simţit fotbalist”
„Internaţionalul” român, Gheorghe Grozav, a fost citat ca martor în dosarul transferurilor II şi a dat declaraţii timp de două ore în faţa procurorilor DIICOT. La ieşire, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a dezminţit faptul că s-ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a semna cu Petrolul,în vară, deşi, spune el, la „U” a jucat cel mai bun fotbal al carierei.

„E exclus să se fi pus presiuni pe mine. Am plecat de la "U" cu inima îndoită, aici m-am simţit cel mai bine. Nu că la Petrolul nu ar fi oameni frumoşi, dar ardelenii şi fanii de aici sunt altceva, sunt mai buni. Am plecat pentru că ştiam că urmează o perioadă grea, că situaţia financiară va fi dificilă, drept dovadă şi lucrurile care s-au întâmplat la Universitatea în ultimele luni", a spus Grozav. Acesta a spus că nu ştie dacă există vreo ofertă venită pe adresa sa. "Nu ştiu să existe vreun interes din partea Stelei sau din partea unui club din străinătate. Vă daţi seama că vreau să plec de la Petrolul, dar la vară. Anul 2012 a fost unul foarte bun pentru mine, sper ca în 2013 să dau şi mai multe goluri. Sper să luăm maximum de puncte din dubla cu Ungaria şi Olanda", a spus marcatorul din victoria României la Istanbul.

După ce luni au fost audiaţi Sebastian Cojocnean şi Ionuţ Neag, iar ieri Grozav a dat explicaţii în faţa procurorilor, azi sunt aşteptaţi la DIICOT alţi fotbalişti din lotul „Petrolul". Cele mai importante nume vehiculate pentru ziua de azi sunt Adrian Cristea şi Mircea Bornescu, însă cei doi s-ar putea să-şi amâne vizita la Cluj.

 

Comenteaza