Gicu Grozav după ce a învins echipa care l-a consacrat: "La U m-am simţit bine, dar a trecut"

Gicu Grozav după ce a învins echipa care l-a consacrat:
Gicu Grozav a marcat un gol în poarta formaţiei care l-a consacrat iar acum, chiar dacă spune că regretă situaţia în care a ajuns Universitatea Cluj, arată că acum e cu trup şi suflet la Petrolul.

 

"Ne bucurăm foarte mult că am câştigat cele 3 puncte, aveam nevoie de ele", a spus Grozav după meci, la Digi Sport. "A fost un meci cu orgolii mari, din cauza scandalurilor din ultima vreme".

Întrebat ce părere are despre situaţia de la Universitatea Cluj, Grozav spune că nu mai e treaba sa. "A fost un meci special. La U m-am simţit bine, dar a trecut. A fost o perioadă frumoasă, dar acum sunt la Petrolul. Îmi pare rău că la U sunt probleme, dar nu e treaba mea, mă bucur că am reuşit să marchez", a spus Grozav. Opt jucători din formaţia din această seară a Petrolului vin de la Universitatea. Ar fi tentaţi să se întoarcă la "U"? "Nu se pune problema, acum suntem la Petrolul", spune Grozav.

Petrolul Ploieşti a învins vineri seara Universitatea Cluj, 0-2 la Ploieşti. Al doilea gol a fost marcat de Grozav, în minutul 76, după o pasă a lui Cristescu. Vezi meciul în format live text 

Vezi aici povestea lui Gicu Grozav

Etichete
Comenteaza