Goana după puncte: „U" are o deplasare infernală, pe terenul Astrei Giurgiu

Goana după puncte: „U
Cu un singur punct obţinut în primele trei etape scurse din Liga I, echipa lui Ionel Ganea va încerca să producă surpriza pe terenul Astrei Giurgiu, formaţie calificată în play-off-ul Europa League.

În primăvara acestui an, „U" mergea la Giurgiu fără nici o şansă „pe hârtie" şi venea cu trei puncte imense, care au contat decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa giurgiuveană, deşi nu s-a schimbat mult ca lot, a crescut enorm în evoluţii, fiind una dintre forţele Ligii I. Astra e în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Maccabi Haifa, şi ar putea juca returul tocmai pe Cluj Arena. În schimb, antrenorul Ionel Ganea anunţă că merge pe malul Dunării cu gândul la victorie.

„Astra e o echipă foarte bună, poate cea mai în formă din Liga I în acest moment. Îi respectăm, ştim ce pot, dar mergem să învingem. Nu mă sperie faptul că au marcat nouă goluri în cele două meciuri din campionat, avem şi noi armele noastre. Am unele probleme de lot, dar există şi soluţii pentru a-i înlocui pe accidentaţi", a spus Ionel Ganea, pentru ZIUA de CLUJ. Antrenorul nu va putea conta duminică pe Adrian Borza şi pe Alin Raţiu, ambii accidentaţi. În schimb, în lotul deplasat la Giurgiu a fost cooptat Ionuţ Neag, tânărul fundaş central revenit după un an petrecut la Ploieşti. Astfel, primul „11" al Universităţii în meciul de mâine ar putea arăta astfel: Dolha - Ciupe, Neag, Szilagyi, van Doten - Bucşa, Popa - Takacs, Cristocea, Târnăcop - Dedu.

De cealaltă parte, Astra vine după un şir excelent de meciuri, echipa lui Daniel Isăilă fiind neînvinsă în cele opt partide disputate în acest sezon, atât în campionat, cât şi în Europa League. „Avem anumite probleme de lot, dar nu ne plângem. Nu avem alţi jucători, dar am încredere în ei. Va fi un meci foarte greu cu „U", sunt o echipă bună, cu o organizare excelentă, dar vrem să câştigăm", a spus Isăilă.

Partida dintre Astra Giurgiu şi „U" Cluj e duminică, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza