Hagi, după ce a învins CFR: ”Noi creștem, nu e niciun secret al victoriilor cu FCSB și CFR”

Hagi, după ce a învins CFR: ”Noi creștem, nu e niciun secret al victoriilor cu FCSB și CFR”
Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a analizat victoria reușită de echipa sa în fața liderului CFR Cluj, scor 1-0.

Antrenorul campioanei se declară mulțumit de direcția în care se îndreaptă echipa și se felicită pentru că a promovat alți doi tineri de mare perspectivă, Tudor Băluță (mijlocaș defensiv, 18 ani) și Virgil Ghiță (fundaș, 19 ani).

"Am făcut un meci bun cu o echipă bună. A trebuit să ne adăptăm la un adversar bun, cu jucători buni. Cred că am reușit cu brio să facem acest lucru. Suntem într-un moment bun. Important e că facem puncte și că suntem sus. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, dar vestiarul vrea să câștigăm fiecare partidă.

Noi creștem, nu e niciun secret al victoriilor cu FCSB și CFR. Creștem, dar durează să ne omogenizăm dacă schimbăm mereu câte 10 jucători în vară. Formăm un grup bun. Am schimbat în ofensivă poziția atacanților, e un lucru important. Ne-a crescut Cicâldău, care e extraordinar. Îmi place mult de el, vreau să-l felicit. Am introdus și doi jucători care au jucat foarte bine, Băluță și Ghiță.

Obiectivul este să rămânem în prima ligă și să facem un fotbal bun. Mai pierdem, mai luăm goluri, dar toate lucrurile acestea sunt pentru a crește", a declarat Hagi, la Look TV.

Antrenorul/patron l-a comparat pe Eric, autorul golului din meciul cu CFR, cu Budescu.

"Eric e un jucător special, un decar adevărat, cum au fost Cernat sau Dică. Îi mulțumesc. El și Budescu fac diferența, sunt printre cei mai buni jucători din Liga 1" Gheorghe Hagi

 

Comenteaza