Hagi îl compară pe Dan Petrescu cu Guardiola: ”Vrea să câștige, dar sper să reușim noi”

Hagi îl compară pe Dan Petrescu cu Guardiola: ”Vrea să câștige, dar sper să reușim noi”
Dan Petrescu cataloghează Viitorul drept o echipă care stă numai în careul adversarului. ”Regele” nu i-a rămas dator și l-a comparat pe antrenorul CFR-ului cu Guardiola.

Cu două zile înainte de meciul cu Viitorul, "Bursucul" declara că Țucudean, Eric și Chițu formează cel mai bun cuplu de atac din România.

"În afară de Mediaș, Viitorul nu a bătut pe nimeni la început. Dar Gică a găsit apoi formula magică. A schimbat poziția lui Eric în teren, l-a băgat în spatele la două vârfuri, Țucudean și Chițu, iar împreună sunt cei mai buni jucători de atac din România. Va fi greu să-i oprim. Trebuie să le punem și noi probleme. Pe teren propriu joacă excelent. Va sta numai în terenul nostru, va face mult pressing", spunea Petrescu.

Gică Hagi nu i-a rămas dator și l-a comparat pe fostul său coleg de la Națională cu Josep Guardiola, actualul tehnician de la Manchester City.

"Cred că s-a uitat la Guardiola cum a vorbit despre Napoli, i-a făcut cei mai mari (înainte de jocul din Champions League, din această săptămână, câștigat de englezi cu 2-1 - n. red.). Mulțumim, Dane! Dar și noi știm că întâlnim un adversar extraordinar, care trebuie să câștige. CFR are multe atuuri, nu întâmplător este pe primul loc. Dar noi suntem campioana României și trebuie să arătăm acest lucru în teren. Sper să fim noi cei care o să ne impunem", a declarat managerul-tehnic al Viitorului, pe site-ul clubului.

CFR Cluj este liderul Ligii 1, cu 33 puncte. În ultima rundă, ardelenii au remizat 0-0 acasă cu Botoșani. Constănțenii sunt pe 7, având 20 puncte. Etapa trecută, campioana României a învins-o cu 1-0 pe Gaz Metan Mediaș.

FC Viitorul - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:45, la Ovidiu. Întâlnirea contează pentru etapa a 15-a de campionat și va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Telekom Sport. În tur, "feroviarii" s-au impus cu 2-0.

Comenteaza