Încă o revenire la „U": Gabi Boştină ar putea fi instalat manager general

Încă o revenire la „U
Fostul jucător şi căpitan al Universităţii, Gabriel Boştină, ar putea fi numit în funcţia de manager general al echipei, după revenirea lui Florian Walter la cârma clubului. Boştină şi-a încheiat activitatea fotbalistică după plecarea de la „U".

Walter a dezvăluit pentru ZIUA de CLUJ că fostul mijlocaş al Stelei şi a lui Dinamo este unul dintre oamenii pe care vrea să-i aducă în club. „Voi avea o discuţie cu el, sper să accepte. E un om care se pricepe foarte bine la fotbal, un om inteligent, cu care am avut întodeauna o relaţie foarte bună. Venirea lui ar fi un plus important pentru echipă", a spus Walter. În prezent, clubul este condus de către Ioan Mărginean, ca şi administrator special, şi de Marieta Anastasescu, administratorul judiciar.

În tricoul Universităţii Cluj, Gabi Boştină a strâns 43 de meciuri şi a marcat cinci goluri. În perioada în care era jucător activ, mijlocaşul a fost numit vicepreşedinte având misiunea de a reprezenta interesele jucătorilor în Consiliul de Administraţie.

 

Comenteaza