Insistă pentru doi foşti „internaţionali": Max Nicu şi Cătălin Munteanu rămân în „cărţi" la „U"

Insistă pentru doi foşti „internaţionali
Administratorul special al Universităţii, Vlad Munteanu, a declarat vineri că nu a renunţat la transferurile lui Max Nicu şi Cătălin Munteanu, dar a lăsat de înţeles că termenul limită pentru un răspuns din partea celor doi e 17 ianuarie, atunci când echipa pleacă în cantonament.

Clujenii au prezentat ieri, oficial, primele două transferuri ale acestui an, Ronald Gercaliu şi Karim Boutadjine, însă conducerea clubului anunţă că mutările nu se vor opri aici. Vlad Munteanu spune că Max Nicu şi Cătălin Munteanu rămân, în continuare, ţinte pentru clubul „Şepcilor roşii", însă a stabilit şi un termen limită până când ar trebui ca lotul să fie complet „în proporţie de 99 la sută": 17 ianuarie.

Totuşi, oficialul lui „U" a lăsat şi o portiţă deschisă, spunând că dacă va exista posibilitatea aducerii unui fotbalist important cu câteva zile înainte de începutul campionatului nu ar refuza o asemenea oportunitate. „Nu am renunţat încă la Maximilian Nicu şi Cătălin Munteanu. Ei trebuie să vină cu un răspuns la ofertele noastre. Ţelul nostru e ca până pe 17 ianuarie, atunci când plecăm în cantonament, să avem lotul complet în proporţie de 99 la sută. Asta implică, deci, şi un răspuns final din partea celor doi. Sunt echipe de la care nu putem aduce jucători în acest moment, dar s-ar putea ca înainte să înceapă campionatul să se schimbe situaţia. Dacă vom avea ocazia unui împrumut avantajos de la o echipă importantă nu vom refuza", a explicat Munteanu.

Echipa va pleca vinerea viitoare în Antalya, una lotul condus de Mihai Teja va rămâne cantonat timp de trei săptămâni pentru două stagii de pregătire. Între cele două cantonamente „studenţii" vor avea parte de două sau trei zile libere, timp în care se pot întoarce în ţară, dar pe cheltuiala lor. „Vreau să duc 22 de jucători de câmp, plus trei portari în Antalya. Sunt mulţumit de achiziţiile pe care le-am făcut până acum, însă vom mai aduce jucător. În primul rând, trebuie să îmbunătăţim lotul şi cantitativ, pentru că în tur ne-am bazat pe 14-15 jucători, plus câţiva juniori", a spus Teja. Clujenii vor disputa cinci sau şase amicale în Turcia, dar până în prezent se cunosc doar trei adversari: Cernomoreţ Odessa, Radniki Nis şi FSV Frankfurt. „Până săptămâna viitoare vom definitiva şi programul meciurilor amicale", a mai spus Munteanu.

Ursu şi Cordoş vor fi împrumutaţi

Doi dintre jucătorii tineri pe care „U" i-a avut în lot în turul campionatului, Octavian Ursu şi Florin Cordoş, ar putea fi împrumutaţi în această iarnă pentru a avea şansa mai multor meciuri. Ursu a jucat în două partide în campionat, plus în duelul din Cupă, cu Ripensia, când a şi marcat, în timp ce Cordoş n-a apucat să joace decât în meciul de tristă amintire pentru „U", de la Timişoara.

Etichete
Comenteaza