Intrarea liberă la Cupa Davis. Fanii vor putea susține România în duelul cu Peru

Intrarea liberă la Cupa Davis. Fanii vor putea susține România în duelul cu Peru

Organizatorii partidei din Grupa Mondială 1 au decis să ofere intrarea liberă spectatorilor pentru a doua zi a duelului.

Deși în prima zi a înfruntării, în care Nicolae Frunză și Marius Copil au adus două puncte României fanii nu au putut fi prezenți în tribune, duminică spectatorii vor avea ocazia sa susțină echipa de Cupa Davis. 

Ocazia este cu atât mai importantă cu cât ziua începe cu duelul de dublu dintre perechile Copil/Tecău și Galdos/Huertas del Pino, care va fi ultimul meci în circuitul profesionist pentru Horia Tecău. 

"Intrare LIBERĂ la Sala Polivalentă, duminică, 28 noiembrie, în ziua a doua a întâlnirii de Cupa Davis, România – Peru. Suporterii români sunt așteptați începând de la ora 10

În ziua a doua a întâlnirii de Cupa Davis, România – Peru, de la Cluj-Napoca, din Sala Polivalentă, intrarea va fi LIBERĂ și este permisă DOAR pe baza CERTIFICATULUI VERDE, potrivit noilor reglementări ale autorităților care au intrat în vigoarea în noapte de vineri spre sâmbătă.

Spectatorii sunt așteptați să vină la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca începând de la ora 10.00 pentru a asista la un meci foarte important, cel de dublu, în care pentru România vor evolua Horia Tecău și Marius Copil.

Meciul este programat să înceapă la ora 11.30", au anunțat organizatorii. 

Comenteaza