Învinşi la fotbal, juniorii CFR-ului s-au răzbunat pe vestiarul Universităţii

Învinşi la fotbal, juniorii CFR-ului s-au răzbunat pe vestiarul Universităţii
Juniorii formaţiei CFR Cluj născuţi în anul 2001 şi pregătiţi de Florin Popicu au rupt un calorifer electric şi au lăsat o mizerie de nedescris în vestiarul bazei sportive “Dan Anca” după înfrângerea suferită weekendul trecut, 3-1 împotriva concitadinei Universitatea. Mai multe imagini au fost postate pe contul de Facebook al “Şepcilor roşii”.

După ce sezonul trecut în vestiarul seniorilor CFR-ului au fost lipite mai multe autocolante jignitoare la adresa "feroviarilor", tot după un derby, de această dată a venit rândul micilor fotbalişti din Gruia să se revanşeze, probabil supăraţi din cauza înfrângerii suferite.

Directorul Centrului de Copii şi Juniori al CFR-ului, Gheorghe Vasile, a declarat că va oferi mai multe detalii pe această temă abia în cursul zilei de astăzi. "Antrenorul grupei 2001, domnul Florin Popicu, a avut nişte probleme şi a fost plecat la Bucureşti. Nu am apucat să discut cu dânsul, dar o voi face mâine (azi - n. red.) şi voi şti mai multe la prânz. Trebuiau să mă contacteze cei de la Universitatea, dar nu au făcut-o. Nu are rost să mergem pe bănuială pentru că nu ştiu ce a fost acolo", s-a limitat să ne declare tehnicianul.

Comenteaza