Ioan Ovidiu Sabău: Nu vreau să mai antrenez la Cluj

Ioan Ovidiu Sabău: Nu vreau să mai antrenez la Cluj
Fostul mare internaţional Ioan Ovidiu Sabău a declarat vineri la Realitatea TV Cluj că a luat decizia de a nu mai antrena la Cluj, fie că este vorba de Universitatea, echipa unde s-a format, sau de formaţia rivală, CFR Cluj.

"Nu vreau să mai antrenez în Cluj. Acum înţeleg anumiţi antrenori, precum Pişti Kovacs, care ziceau că nu e bine să antrenezi în oraşul tău. Nu dă bine, e foarte greu să antrenezi, oamenii te pot jigni când ieşi pe stradă. Eu când sunt în Cluj vreau să vin acasă, poate voi lucra pe an alt post la Universitatea, în viitor, dar ca antrenor nu", a precizat Sabău în cadrul emisiunii "Realitatea Sportivă", moderată de Ionel Lespuc vineri seară la Realitatea TV Cluj. Invitat în studio a fost şi jurnalistul ZIUA de CLUJ Alin Şutea.

Tehnicianul a subliniat că nu poate accepta să antreneze CFR Cluj, întrucât "asta este, eu sunt un produs al Universităţii şi nu pot antrena această echipă".

Sabău a precizat pe de altă parte că nu a renunţat la antrenorat însă este dispus să accepte o ofertă doar din vară, după încheierea campionatului, când va analiza posibilele oferte.

Ioan Ovidiu Sabău a debutat în fotbal la Universitatea Cluj, în 1985, unde a jucat până în 1988. A mai evoluat la "U" şi între 2000-2001. De asemenea a antrenat Universitatea Cluj în anul 2000.

Component al "generaţiei de aur" Sabău a jucat la mai multe echipe din ţară şi străinătate şi are 58 de jocuri în tricoul echipei naţionale a României.

Comenteaza