Lemnaru: Voi rămâne la "U" anul acesta. Reunirea Universității în imagini

Lemnaru: Voi rămâne la
Vacanța a luat sfârșit la Universitatea Cluj. "Studenţii" au efectuat luni primul antrenament la baza ”Clujana”. Golgheterul "U" Cluj, Valentin Lemnaru, i-a asigurat pe suporteri că va mai rămâne la echipă cel puţin un an.

“Ne-am săturat şi noi să ne luptăm pentru evitarea retrogradării. Sper să avem un obiectiv să terminăm cel puţin în primele opt echipe. Nu va fi greu. Normal ar fi să se întărească toate echipele, să avem un campionat puternic şi fiecare jucător să dea tot ce e mai bun. Cred că vom avea o echipă cu mai multă experienţă, pentru că anul trecut am avut un campionat foarte greu, aşa că rămâne să facem o figură frumoasă în acest an. Din punctul meu de vedere sper să rămân aici în acest an. Depinde foarte mult cum începem campionatul, dacă vom fi acolo sus, vom avea şanse la cupele europene. Probabil vor mai veni ceva jucători. Sper ca jucătorii nou veniţi să se integreze cât mai repede, pentru că este perioada scurtă de cantonament. Îmi doream ca Mihai Teja să rămână alături de noi, să demonstrăm că avem o echipă valoroasă, să-l ajutăm în continuare, să avem o clasare cât mai bună în noul campionat. Depinde doar de noi jucătorii împreună cu staful tehnic să dovedim că merităm să ne clasăm mult mai sus în acest campionat. Sper să înscriu cel puţin tot atâtea goluri ca şi anul trecut”, a declarat Lemnaru, la reunirea de la Clujana.

În mai, Valentin Lemnaru era foarte aproape de un transfer la Steaua. De asemenea, atacantul era sfătuit de antreonorul "U" Cluj să ia în considerare un transfer în străinătate. "Ar fi bine să plece la o echipă din străinătate. Are 29 de ani şi poate e altă mentalitate acolo. S-ar adapta în Belgia", declara Mihai Teja. 

La reunirea lotului Universităţii au fost prezenţi 20 de jucători, între care şi noua achiziţie a "studenţilor", Petar Jovanovic, dar şi juniorul Constantin, aflat în probe.

"Am avut o vacanţă liniştită. Suntem pregătiţi de noul sezon. Sperăm să avem un sezon mult mai bun. Nu ni s-au transmis obiectivele, fiind doar prima zi. Sperăm să ne clasăm cât mai sus în clasament. Cu siguranţă va fi un sezon mult mai greu, retrogradează şase echipe. Va fi o luptă foarte dură. Ne-am săturat să ne luptăm la retrogradare. Totul depinde de noi cum începem noul sezon. Am colaborat foarte bine cu domnul Teja. Cu el am reuşit să salvăm echipa în retur. Sperăm că va fi mai dur cu noi şi vom începe bine noul an", a completat căpitanul Dan Bucşă.

Echipa clujeană de fotbal are şi un nou antrenor secund, în persoana fostului portar al Universităţii din anii 90, Sorin Colceag.

Lotul lui "U" Cluj la reunire:

Veselovsky, Dolha, Niczuly, Ciupe, Lemnaru, Târnăcop, Neag, Jovanovic, Cristocea, Rațiu, Machado, Sauvadet, Boutadjine, Calcan, Kovacs, Ducu Ninu, Bucșa, Borza, Lungu și Constantin.

 

 

Etichete
Comenteaza