Machado a ajuns în Antalya, „U” îl aşteaptă şi pe scoţianul Ryan Stevenson

Machado a ajuns în Antalya, „U” îl aşteaptă şi pe scoţianul Ryan Stevenson
„Studenţii” se află în negocieri cu scoţianul Ryan Stevenson (foto), de la Hearts, în timp ce Gabriel Machado se antrenează deja sub comanda lui Mihai Teja şi are şanse mari să semneze un contract de joc. În schimb, francezul Mamadou Samassa a declinat propunerea de împrumut venită din partea Universităţii, motivând că nu este atras de o aventură în România.

Mamadou Samassa putea fi cel mai important transfer efectuat de „U" în această iarnă. Francezul cu peste 100 de meciuri în Ligue I şi cu un titlu de vicecampion al Hexagonului în CV a declinat varianta de a veni în România şi, cel mai probabil, se va întoarce în ţara natală, de unde are mai multe oferte. Iniţial, clubul de care aparţine, Chievo Verona, acceptase oferta de împrumut venită din partea Universităţii. „Din păcate, Samassa nu a fost prea atras de fotbalul românesc, ar prefera să meargă înapoi în Franţa. Nu e nici o problemă, ne vom reorienta", a comentat Vlad Munteanu informaţia oferită în exclusivitate de ZIUA de CLUJ. Totuşi, oficialii lui „U" pot reuşi în următoarele zile o mutare interesantă. Vicecăpitanul scoţienilor de la Hearts of the Midlothian, Ryan Stevenson, a primit o ofertă concretă şi urmează să dea un răspuns în zilele următoare. Presa din Edinburgh a relatat la mijlocul săptămânii că Stevenson poate pleca liber de contract de la Hearts, până la 1 februarie, conform unei clauze existente în contractul său. Scoţianul are 29 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, iar în acest sezon a prins 14 meciuri pentru formaţia din capitală.

Un alt transfer aproape perfectat este cel al lui Gabriel Machado. Brazilianul în vârstă de 24 de ani a ajuns deja în cantonamentul echipei din Antalya, iar ieri a efectuat primul antrenament sub comanda lui Mihai Teja. Machado a jucat ultima dată în prima ligă din Suedia, la Syrianska FC, însă nu a reuşit să obţină un loc de titular, evoluând doar în trei partide. Cel mai probabil, fotbalistul care a marcat de 15 ori pentru „U" în perioada 2009-2012 va semna un contract pe şase luni, cu opţiune de prelungire.

 

Etichete
Comenteaza