Meci special pentru Dulca: „băiatul meu joacă la Universitatea şi e în galerie meci de meci, dar eu sunt profesionist, sper să câştig”

Meci special pentru Dulca: „băiatul meu joacă la Universitatea şi e în galerie meci de meci, dar eu sunt profesionist, sper să câştig”
”U” Cluj va juca cu Gaz Metan Mediaş luni, echipă antrenată de Cristi Dulca, fost antrenor al „Şepcilor roşii”.

Formaţia lui Teja a câştigat cu CFR în Gruia, iar acum se pregăteşte de confruntarea cu Gaz Metan Mediaş.

Pentru antrenorul de la Mediaş, Cristi Dulca, partida are o însemnătate specială, acesta fiind cunoscut ca unul dintre fanii „Şepcilor roşii", antrenând , de asemenea, Universitatea Cluj.

„Eu sunt profesionist , iar acum mă aflu în faţa unui meci cu Universitatea, asta este, îmi voi face treaba. Eu joc fiecare meci la victorie şi nu voi face rabat de la principiile mele. E un meci special, într-adevăr. Dă-ţi seama, băiatul meu, Marco, joacă la juniorii Universităţii şi e prezent în galerie la fiecare partidă. Sper să câştig şi să nu se supere pe mine", a spus Dulca pentru ZIUA de CLUJ.

Antrenorul Gazului şi-a luat deja măsuri de precauţie pentru a-l bloca pe Valentin Lemnaru, golgheterul „studenţilor" cu 10 goluri.

„Nu facem marcaj om la om, nu se mai joacă aşa în ziua de azi, dar vom fi cu ochii pe Lemnaru. Eu îl cunosc foarte bine, e un oportunist şi un fotbalist important pentru "U", plus că este într-o formă extraordinară. Universitatea e în creştere, am văzut-o şi cu CFR în derby. De la venirea lui Teja echipa a început să crească", a mai spus Dulca.

Partida dintre "U" şi Gaz Metan Mediaş se va juca luni, la Târgu Mureş, în condiţiile în care stadionul Cluj Arena e suspendat după incidentele din derby-ul CFR-"U", când mai mulţi fani ai „studenţilor" au păstruns pe suprafaţa de joc la finalul partidei.

 

Etichete
Comenteaza