Meciul echipelor cu cel mai bun atac. "Șepcile roșii" joacă în weekend cu Armenopolis Gherla

Meciul echipelor cu cel mai bun atac.
"U" Cluj va juca sâmbătă, 19 noiembrie 2016, pe terenul celor de la Armenopolis Gherla, în etapa cu numărul 14 din Liga a IV-a.

Meciul de sâmbătă va reprezenta duelul echipelor cu cel mai bun atac din campionat. "U" Cluj a înscris până acum 72 goluri, iar gherlenii 41. Golgheterii "Șepcilor roșii" sunt Brian Lemac (21 goluri), Dorin Goga (14 goluri) și Adrian Pintea (10 goluri). Cel mai bun marcator de la Armenopolis este Nicolae Danciu (7 goluri). Deplasarea din acest weekend va fi ultima pentru echipa lui "Papi" din 2016. Universitatea va încheia turul peste două săptâmâni, pe teren propriu, într-o partidă cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

Etapa trecută, elevii lui "Papi" au făcut spectacol pe Cluj Arena. "Alb-negrii" au reușit să înscrie nu mai puțin de 11 goluri în victoria cu Arieșul Mihai Viteazu. De partea cealaltă, viitoarea adversară a Universității a fost învinsă cu 3-4 de Vulturul Mintiu Gherlii.

"Studenții" se află în continuare pe primul loc în clasament, cu 34 puncte. În cele 12 meciuri disputate, "U" Cluj a înregistrat 11 victorii și un singur rezultat de egalitate (2-2 cu Arieșul Turda). Armenopolis ocupă, în schimb, locul 4, cu 25 puncte. Gruparea din Gherla a obținut 8 victorii, o remiză și are la activ trei înfrângeri.

"U" Cluj - Armenopolis Gherla se va desfășura sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Gherla.

Comenteaza