Meciul ”U” Cluj - Ardealul a fost amânat

Meciul ”U” Cluj - Ardealul a fost amânat
Partida dintre Universitatea Cluj și FC Ardealul, programată miercuri, la Baza Sportivă Someșeni, în etapa cu numărul 24 din Liga a IV-a, a fost amânată.

Întâlnirea ar fi trebuit să se dispute în ziua respectivă, începând cu ora 18:30, dar a fost reprogramată pentru 1 iunie, anunță fcuniversitateacluj.ro.

Miercuri, fanii "studenților" vor putea urmări în schimb duelul dintre echipa de baschet feminin a Universității Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, în meciul 3 al finalei Ligii Naționale. În acest moment, scorul general este 1-1, ceea ce înseamnă că elevele lui Dragan Petricevic au nevoie de două victorii pentru a câștiga titlul intern după o pauză de peste 20 ani. Meciul se joacă de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

În aceste condiții, următorul joc de campionat al "Șepcilor roșii" va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 15:00, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos. Meciul se va juca în cadrul unei restanțe din etapa a 17-a din Liga a IV-a.

"Studenții" ocupă primul loc din serie, cu 58 puncte și un golaveraj de 121-7. Echipa lui Marius Popescu are 19 victorii și un singur rezultat de egalitate.

Comenteaza